De gouden kweeklijnen van Team De Jaeger (Knesselare, BE)

Freddy De Jaeger weet als geen ander hoe hij een kampioenenstam moet kneden. Hij kruiste de lijn van Tsunami, een dochter Bliksem van Gaby Vandenabeele, met de lijn van Anja, een dochter van Bak 17 van Marcel Aelbrecht. Het beste van België met als exponenten: Warrior (1e Nat. Asduif KBDB) en Lloyd (1e Internat. Barcelona)

Freddy De Jaeger is door de jaren heen altijd op zoek gegaan naar het beste wat de duivensport kon bieden. Hij is het brein achter dit team, de man die de kweekstrategie bepaalt en zorgt dat zijn verzorgers met het beste materiaal aan de slag kunnen. Als een succesvol zakenman wist hij ook perfect waar de klepel hangt om het als duivenliefhebber te maken. Hij schafte van 2 iconische duivenrassen een duivin aan en daarmee ging hij aan de slag. Tsunami, BE04-3230937, een dochter van de legendarische Bliksem en Anja, BE03-4316098, een dochter van de al even mythische Bak 17 van Marcel Aelbrecht. Meer moest hij niet hebben om zich tot één van de beste allround hokken van de laatste 5 jaar te kronen.

Tsunami-lijn, dochter Bliksem


Klik hier om de stamopbouw in detail te bekijken

Enkele topduiven van deze Tsunami-lijn zijn:

Warrior-Lijn, zoon Anja (dochter Bak 17 Aelbrecht)


Klik hier om de stamopbouw in detail te bekijken

Enkele topduiven van de Warrior-Lijn zijn:

When Tsunami meets Warrior

Maar de gouden zet van Freddy De Jaeger was deze 2 superlijnen tegen mekaar te kruisen. Wat hieruit voortvloeide is gewoonweg fenomenaal... Een bloemlezing...