Dankwoord Hok Van de Wouwer

Na een spetterende veiling neemt het Hok Van de Wouwer afscheid van de duivensport met volgend woord van dank.

Hallo Iedereen,

Hok Van de Wouwer neemt afscheid van de duivenwereld met een prachtig veilingresultaat.

Had iemand dit resultaat verwacht? Neen, niemand had gedacht dat het zo zou lopen. Pipa, menig duivenliefhebber en ikzelf zijn erg verrast door de enorme interesse die de voorbije dagen en weken werd getoond. Ook de wereldpers toonde interesse in deze veiling. Het is heel intense en bijzondere periode geweest. Hopelijk zet de aandacht voor deze veiling wat in beweging en zorgt ze voor heel wat nieuwe leden bij de KBDB.

Gedurende de laatste jaren kon ik verder bouwen op de sportieve successen van het ‘Kaasboer’-levenswerk van mijn vader Gaston, hier heeft ook mijn moeder Maria bijgedragen tot het succes. Hartelijk dank hiervoor. De beslissing om te stoppen met de duivensport was dan ook niet makkelijk. Het combineren van werk, privé en duivensport bleek na verloop van tijd toch te belastend te zijn.

Speciale dank ook aan alle leden, vrijwilligers en bestuurders van de duivenbonden van Berlaar-Heikant en Bevel, voor de toffe sfeer waarin ik mijn hobby heb kunnen beoefenen. KBDB, bedankt om het mogelijk te maken dat vele duivenliefhebbers hun geliefkoosde hobby kunnen blijven uitoefenen.

Het resultaat van deze indrukwekkende veiling is niet alleen te danken aan de duiven, maar ook aan het fantastische werk van Team Pipa, zonder hen zou dit alles niet mogelijk geweest zijn. Dankjewel alle Pipa-medewerkers, van verzorgers tot CEO.

Ik zou ook graag alle bieders en kopers bedanken voor het vertrouwen in mijn duiven en wens hen alle succes toe, dat ze succesvol mogen zijn met de inbreng van de ‘Van de Wouwer’-duiven.

Sportieve groeten

Kurt Van de Wouwer
Hok Van de Wouwer