Christian van de Wetering (Wijk en Aalburg, NL) met met Beauty Harry x Stareye een droomkoppel

Na amper één seizoen met elkaar gekweekt te hebben, bewijzen Beauty Harry en Stareye dé perfecte match te zijn.

In 2014 bundelden Team GPS en Christian van de Wetering hun krachten en zetten het kweekpaar voor het eerst samen. Er werd slechts één jonge duif gekweekt die later in 2016 bij Christian zou uitgroeien tot de New Harry (2 x 1e in de afdeling van meer van 12.000 duiven). Momenteel mag New Harry worden gezien als  de nieuwe kweekbelofte van Jan Hooymans.

In 2015 werd de samenkweek opnieuw gedaan, resulterend in Max (1e Nationale Asduif Jongen PIPA-rankings, gespeeld door Team GPS) en niet minder dan drie andere cracks, zijnde Star Harry, Dreameye Harry en 947 Zus New Harry, allemaal gespeeld door Christian van de Wetering. Al die duiven wisten eerste prijzen en kopnoteringen op hun conto te schrijven!

Ook werd in de zomer van 2015 de New Harry 2.0 gekweekt, een magnifieke doffer die nooit is gespeeld. Momenteel staat de enige (!) broer van New Harry en Max te koop in de veiling van Christian van de Wetering. In 2016 verhuisden de twee goudklompjes Beauty Harry en Stareye naar Jan Hooymans en heeft het droomkoppel niet tegen elkaar gestaan. Medio 2017 zal het droomkoppel weer samen gelaten worden in Kerkdriel.

Gezien de leeftijd van de duivin Stareye is het wellicht de laatste kans ooit om een direct kind van het droomkoppel, ofwel een volle broer van New Harry, te bemachtigen.