Christian van de Wetering bedankt PIPA voor het uitstekende advies rond zijn herverkoop

Mike Cooney kocht in november 2016 32 van de 34 duiven die Christian van de Wetering toen aanbood, maar overleed vorige maand plots. Met het oog op het menselijke aspect kreeg Mikes familie het geld teruggestort en werd in nauw overleg met Christian beslist om de 32 duiven opnieuw te veilen. Een aanpak die Christian ten zeerste wist te appreciëren.

Beste Thomas, Nikolaas, Jawin, Lisa en alle PIPA-medewerkers in België en daarbuiten

Mijn grote dank gaat uit naar jullie professionele inzet rondom mijn afgelopen veiling.

Na het trieste overlijden van Mike Cooney, die in november 2016 32 van de 34 duiven in mijn veiling kocht, hebben jullie mij uitstekend geadviseerd en geholpen om een oplossing te zoeken. Samen met jullie hebben we het enige juiste besluit genomen om het gehele door Mike reeds betaalde bedrag terug te geven aan de familie van Mike en mijn duiven opnieuw te verkopen.

Uit de grond van mijn hart kan ik melden dat de veiling wederom een groot succes geworden is en daarvoor hulde aan het PIPA-team.

Dank ook aan alle kopers (en bieders) die vertrouwen hebben in mijn duiven. Ik hoop dat de nieuwe eigenaars veel plezier gaan hebben met de nieuwe aanwinsten.

Sportgroet

Christian van de Wetering