Cataloog veiling Hok Reijnen-Bolton (NL-BE)

Van 1 tot 14 juni loopt op PIPA de veiling van alle beste kwekers en vliegers 2011 tot en met 2018. Ook in deze veiling de nationale winnaar Chateauroux BE 2019! Bekijk nu alvast de online catalogus.

Een grootheid op de Internationale eenhoksraces; dat is hok Reijnen-Bolten zonder meer! In de afgelopen drie jaar wisten ze op maar liefst vijf verschillende one loft races het podium bij de asduiven te behalen en het aantal top-10-klasseringen op trainingsvluchten, autovluchten en finales is uitzonderlijk! Maar ook op de hokken in Alphen (NL) en Baarle Hertog (BE) zijn de prestaties om van te likkenbaarden. Met in 2019 natuurlijk als absoluut hoogtepunten de 1e Nationaal Chateauroux België met Noë.

Zeer belangrijk in de stamopbouw is het Picasso-koppel, verantwoordelijk voor vele generaties winnaars! Maar ook o.a. lijnen van het oude stamkoppel Oude Bonte x Oude Kweekduif … lijnen van Nikki Willy Daniëls … Tinkelbel van Arie Dijkstra … Chateauroux Queen (1e NPO Chateauroux) uit lijn Creator van Spierings, Zoon Generaal van Van Belzen,  … Zargatto, De Brom, etc. een veiling kortom van grote klasse, met daarin One Loft Race topkwekers, provinciale winnaars en 1e Nationale winnaars.

Veilingcatalogus

Cataloog Hok Reijnen-Bolton

Ontdek alle duiven in deze veiling

Catalogus downloaden