Cataloog Gevaert-Lannoo (Meigem, BE)

Vanaf maandag 23 november tot zondag 6 december 2020 loopt de verkoop van alle duiven (min 1 ronde van 24 jonge duiven) van Gevaert-Lannoo. Bekijk en bestel hier nu de cataloog van deze uitzonderlijke veiling.

Deze veiling met alle duiven (min een ronde van 24 stuks jonge duiven) van Paul Gevaert en Carlos Lannoo geldt als een eerbetoon aan Carlos die recent van ons is heen gegaan. De tandem kleurde seizoen na seizoen door met een kleine kolonie toch wekelijks mee te strijden voor het allerhoogste. Vaak behaalden ze met hun beperkte ploeg ook effectief het allerhoogste. Denk maar aan de 1. Nationale overwinning op Argenton in 2019!

Wie graag de papieren versie van de cataloog van Gevaert-Lannoo wil inkijken kan deze bestellen via het formulier. Kostprijs voor verzending bedraagt 15 euro. OPGELET, de cataloog kan enkel verzonden worden naar klanten binnen Europa.

Liefhebbers uit Europa die de voorbije 2 jaar een of meerdere duiven kochten ontvangen de cataloog vanaf 16 november bij hen thuis.

Veilingcatalogus

Cataloog Gevaert-Lannoo

Ontdek alle duiven in deze veiling

Catalogus downloaden