Bestel nu de catalogus van Erik Limbourg

Erik Limbourg is een man die graag met een schone lei herbegint. Dik vijf jaar na zijn publieke recordverkoop hoopt Erik nogmaals de duivenwereld met verstomming te slaan. Van 27 april tot en met 10 mei 2015 doet hij namelijk al zijn duiven van 2013 of ouder van de hand. U kan nu al de catalogus downloaden of bestellen om al dat schoons te doorbladeren.

Eindeloze erelijst

Waarom alles bij het oude laten als je na een nieuwe start nog succesvoller kan zijn? Dat is wat Erik Limbourg moet denken. Voor 2009 beschikte Erik al over een mooi palmares met o.a. de 1e Nationale Asduif Fond KBDB 2005, maar nadat hij in december 2009 zijn hele hebben en houden publiekelijk verkocht voor 1,25 miljoen euro behaalde hij het ene hoogtepunt na het andere. Drie nationale zeges, achttien andere (inter)nationale top 10-plaatsen, vier nationale asduiven en vier top 10-klasseringen in de nationale kampioenschappen in de laatste vijf jaar. Erik Limbourg heeft een palmares op u tegen te zeggen. De kers op zijn rijkelijk gevulde taart? Die volgde enkele maanden geleden met de bekroning als 1e Algemeen Nationaal Kampioen van België in 2014. Een ideaal moment om met een schone lei te beginnen en nog sterker dan ooit terug te keren.

Blader door je papieren of digitale catalogus

Wilt u ook meesurfen op de golf van succes die Erik Limbourg heet? Stem dan vanaf 27 april tot en met 10 mei 2015 af op PIPA wanneer Erik al zijn vliegers en kwekers van 2013 en ouder onder de veilinghamer brengt. Wat voor strafs hij allemaal in de aanbieding heeft, ziet u hier in onze Engelstalige catalogus. Heeft u hem liever thuis in de bus? Bestel hem dan hier! Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten: 5 euro, inclusief verzending. U kan betalen per overschrijving en ontvangt de bankgegevens na het versturen van uw bestelling. Veel kijk- en leesplezier!

Geïnteresseerden kunnen de duiven bekijken, mits afspraak met Erik via +32 (0)2 460 29 53 of +32 (0) 479 58 33 31.