Bestel de catalogus van de totale verkoop Gaby Vandenabeele

Op 29 oktober is het zover. Dan gaat de totale verkoop van grootmeester Gaby Vandenabeele van start. Komt het levenswerk van de ‘maestro’ uit Dentergem in zijn totaliteit onder de veilinghamer, in een online veiling bij PIPA.


Bij het leveren van de eerste exemplaren van de cataloog werd er getoast op de rijke duivencarrière van Gaby Vandenabeele.

Tijdens de driedaagse van 10-11-12 november valt definitief het doek over één der meest gelauwerde, zo niet de meeste gelauwerde succeskolonie aller tijden. Nergens op onze aardbol zijn er meer crackduiven en winnaars gekweekt dan uit dat edele Vandenabeele-bloed. Presteren, domineren, overwinnen… en deze gaven doorgeven aan het nageslacht, maakt deze duiven zo superieur, zo dominant tegenover de rest. Een succesverhaal dat de vormen aanneemt van een epos.
Maanden van voorbereiding gingen vooraf om dit succesverhaal en de veiling in de juiste vorm te gieten, en aan het brede duivenpubliek te presenteren onder de vorm van een cataloog.

In deze cataloog bieden we u alvast een voorsmaakje van de weelde aan toptalent die op deze wereldkolonie vertoeft… een voorstelling van de huidige kweektoppers met hun respectievelijke partner(s), en hun afstammelingen…
Verder een korte historiek met een terugblik op de grootste successen, de highlights uit deze ruim 40-jarige succescarrière doorspekt met 7 x 1e Nationale en 100 x 1e Provinciale overwinningen… de duiven die tekenden voor deze successen en/of een hoofdrol vertolkten in de stamopbouw… naast de uitgebreide blik op de meest recente successen op wereldvlak met de Gaby Vandenabeeleduiven bij sportgenoten.


De coverpagina van de Engelstalige cataloog. 

Deze cataloog is niet zomaar een cataloog, maar evenzeer een naslagwerk… het levensverhaal van, en ode aan, 42 jaar topduivensport op het allerhoogste niveau, aan de absolute top op internationaal vlak ‘met’ en ‘door’ de wonderbaarlijke Gaby Vandenabeeleduiven.

De cataloog omtrent de sensationele verkoop Gaby Vandenabeele is vers van de pers. Mis hem niet. Opgelet want de cataloog is enkel beschikbaar in een Engelse (of Chinese) versie. Haal de catalogus in huis via een van volgende drie opties:

De catalogus kost 15 EUR, inclusief verzendingskosten. Betaalt u via overschrijving, dan ontvangt u de bankgegevens meteen na het versturen van uw bestelling.

Belangrijk: als u sinds 2013 een of meerdere duiven gekocht hebt via PIPA dan krijgt u de cataloog automatisch bij u thuis toegestuurd. In dat geval hoeft u de cataloog dus niet meer apart te bestellen!


Ook de PIPA-medewerkers waren benieuwd naar het resultaat van de cataloog in gedrukte vorm.