Bekijk nu de splinternieuwe catalogus van Jos Thoné

De Comeback Kid, het is een naam die Jos Thoné als gegoten zou zitten. Eind 2010 bracht hij al zijn duiven onder de veilinghamer om nadien terug de nationale podia te beklimmen. Vanaf eind maart mag Jos zijn naam opnieuw alle eer proberen aandoen, want dan wisselen al zijn oude duiven van eigenaar. Welke dat zijn? Ontdek het in zijn catalogus!

Vijf jaar lang crescendo

Sinds zijn totale verkoop timmerde Jos gestaag terug aan zijn weg naar de top. Waar het in 2011 nog bouwen aan zijn kolonie was, wist hij in 2012 al een nationale overwinning in de wacht te slepen. In de jaren die daarop volgden pakte Jos de ene na de andere provinciale en zonale overwinning, werd hij 1e Algemeen Provinciaal Kampioen Limburg 2014 en kroonde zich dit jaar met nipte achterstand tot 2e Algemeen Nationaal Kampioen België. Hij vloog een verbluffend parcours dat met trots toegevoegd mag worden aan zijn al zo lange en imposante erelijst.

Catalogus vol paasgeschenkjes

Met dat hoogtepunt verandert Jos nu het geweer van schouder. Vanaf paasmaandag tot en met zondag 10 april worden al zijn oude duiven te koop aangeboden. Een ideaal moment om uw hok met een paasdiamantje van 24 karaat te versterken. Download hier de veilingcatalogus van Jos Thoné en ontdek welke duiven er allemaal verkocht worden.

Liever een papieren versie om thuis in uw zetel door te bladeren? Voor slechts vijf euro (inclusief verzending) krijgt u de catalogus al in de bus! Bestel hem hier en ontvang direct erna onze bankgegevens om het bedrag over te schrijven.

Wij wensen u alvast veel kijk- en leesplezier!