Bedanking Gino Clicque

De familie Clicque wil alle bieders, kopers en het ganse PIPA-team bedanken voor hun succesvolle veiling.

Beste PIPA team,

Via deze weg willen we jullie van harte bedanken voor de succesvolle veiling van afgelopen weekend, alsook willen we de PIPA medewerkers bedanken voor de geleverde inspanningen. Het verwondert ons nog steeds hoeveel mensen er betrokken zijn bij het organiseren van een veiling met zo’n omvang. Denk maar aan de PIPA-agenten, vertalers, fotograaf, marketing, logistiek,… etc.
Werkelijk een goed geoliede machine!
We hebben de afgelopen 6 maanden intens samengewerkt, maar de ervaring en knowhow die jullie in huis hebben zorgt er voor dat jullie experts zijn om dergelijke grote veiling succesvol te kunnen afhandelen.

Het is een fantastisch eindresultaat met een uitzonderlijk totaalbedrag voor een nog actieve liefhebber, die nog niet aan stoppen denkt.
De duiven werden verkocht naar alle uithoeken van de wereld. Het doet ons nog steeds plezier om referenties te krijgen van andere liefhebbers, zowel binnen België als erbuiten.

Tot slot willen we ook alle kopers & bieders bedanken. We hopen oprecht dat onze duiven hun collectie mag versterken. Verder wensen we iedereen succes met onze duiven en een gelukkig 2021!


Bedankt PIPA
Bedankt kopers & bieders

Groetjes & stay safe!

Gino & familie