Bart Geerinckx overtuigt PEC om mee te investeren in Nadine, de duurste duivin ooit

De Chinese duivenverzamelaar Kaier kocht vorige zomer de 1e Nationale Asduif Grote Halve Fond Jaarlingen 2017 van Willy Daniëls voor een recordbedrag van 400.000 EUR. Bart Geerinckx, aanwezig bij de verkoop, was toen zo zwaar onder de indruk dat hij PEC overhaalde om zich samen in te kopen in Nadine (voorheen Selin).

Bart Geerinckx was op 16 augustus aanwezig op de verkoop van (toen nog) Selin en was toen al laaiend enthousiast: "Qua bouw is ze echt fenomenaal", liet hij die dag optekenen. Na het afsluiten van de verkoop polste Bart dan ook bij Kaier of hij zich niet mocht inkopen. "Het is een duif die mijn prestaties naar een nog hoger niveau kan tillen", aldus Bart. Gezien de goede relatie tussen Bart en Nikolaas Gyselbrecht en eerdere gezamenlijke investeringen zoals in de New Freddy liet Bart ook bij Nikolaas, eigenaar van PEC, een ballonnetje op om te investeren. Twee nationale asduiven op twee jaar tijd uit een en dezelfde ouders, dat was immers nog nooit voorgevallen. Na veel wikken en wegen stapte ook PEC, overtuigd door het unicum, mee in het verhaal waardoor Nadine, voorheen dus Selin genaamd, nu eigendom is van drie verschillende liefhebbers. De helft van de eigendomsrechten van Nadine, genoemd naar de mama van Nikolaas, blijven evenwel nog in handen van de originele koper Kaier.

Nadine was al gekoppeld op Gladiator, Blue Lagoon en zal in de toekomst alleen tegen de allerbeste doffers van PEC en Bart Geerinckx gekoppeld worden. De kinderen worden verdeeld over de kweekhokken van Kaier, Bart Geerinckx en PEC met de bedoeling om een serieuze kwaliteitsinjectie te geven op de respectievelijke kweekhokken.PEC-Team, Bart Geerinckx, Kaier & Zoon Leo. Bart houdt Nadine vast.
Sara, volle zus Nadine, 1e nationale asduif KBDB Grote Halve Fond 2016