Armand De Vlaeminck (Eeklo, BE) is overleden

We vernemen het overlijden van duivenliefhebber Armand De Vlaeminck (86) uit Eeklo, spelend lid van Fondclub Eeklo.

Een week terug kreeg Armand nog de opdoffer te verwerken van het overlijden van zijn echtgenote Ivonna (op 24 februari). Een enorme schok voor Armand, die zelf - als landbouwer op rust - reeds een tijdje op de sukkel was met zijn gezondheid. Ze hadden geen kinderen, hoe moest het nu verder met hem? De eenzaamheid en wankele gezondheid voor ogen.

Nauwelijks een week later is Armand nu ook zelf overleden, en zal hij zijn echtgenote vervoegen op hun reis naar het hiernamaals. Haar uitvaartplechtigheid (op  4 maart) kon hij niet meer meemaken.
De jongste seizoenen kon hij nog van zijn duifjes genieten, dankzij de hulp van sportvriend Patrick Standaert, met wie hij tandem vormde, en die hij enorm dankbaar was. Patrick zal de duivensport nu op eigen bodem verder zetten. We zullen de vele anekdotes en sappige verhalen die Armand in geur en kleur kon vertellen voortaan moeten missen. Heb een behouden laatste vlucht Armand.

Langs deze weg bieden we ons medeleven aan bij de familie, bij Patrick en de vele andere vrienden van Armand, en wensen hen veel sterkte in de moeilijke dagen die hen nu treffen.