Aankondiging kijkdag Gaston Van de Wouwer

Graag kondigen we u de ‘kijkdag’ aan omtrent de verkoop van 20 zomerjongen 2011 van de kolonie van de ‘fantast’ op de provinciale en nationale ‘grote halve fond’, met name Gaston Van de Wouwer uit Berlaar!

 Exclusief gekweekt  uit zijn allerbeste kweekduiven en dito topvliegers. Deze jonge duiven stammen stuk voor stuk  af uit één der voornaamste kweeklijnen uit de actuele duivensport voor wat betreft ‘halve fond’ en ‘grote halve fond’, met name deze van de ‘gouden’ KAASBOER, met in verkoop niet minder dan 17 directe kleinkinderen, en 3 achterkleinkinderen! Om zich een beter beeld te kunnen vormen van deze klasrijke duifjes, hebben we ook hier voor u een ‘kijkdag’ georganiseerd, welke doorgaat te Knesselare bij PIPA op zaterdag 22 oktober tussen 10u en 12u! Kortom, het ‘goud’ van Berlaar, in vol ornaat!

Belangrijke mededeling hierbij:
Graag verzoeken wij U om vooraf uw aanwezigheid te bevestigen per e-mail naar frederik@pipa.be. Wij zullen U dan op de gastenlijst zetten voor deze kijkdag. Alleen mensen die zich vooraf hebben aangemeld zullen worden toegelaten tijdens deze kijkdag.

Locatie kijkdag Gaston Van de Wouwer:
Eentveldstraat 18
9910 Knesselare
België

Start van deze internetveiling: 17 oktober 2011
Einde van de veiling: 30 oktober 2011