検索

Uitreiking Bricon Trophy

Op zaterdag 20 februari werden alle vooraanstaande kampioenen en de pers uitgenodigd naar de bedrijfsgebouwen van de firma Bricon te St.Niklaas voor de uitreiking van de ‘Bricon Trophy 2009’.

Een jaarlijkse competitie op het ‘scherp van de snee’ tussen de klanten van de firma, welke bij de installatie van een elektronisch constateersysteem  op hun hokken… voor de firma Bricon hebben gekozen.  De firma Bricon is niet alleen ‘marktleider’ in België op dat vlak… onder hun klantenbestand zit ook het overgrote deel van onze ‘nationale top’.
De firma Bricon organiseert onder zijn leden dan ook jaarlijks een kampioenschap met de 1° + 2° getekende op 3 verschillende disciplines, met name… snelheid, halve fond en fond. Een kampioenschap dat ondertussen internationale naam en faam geniet als ‘Bricon Trophy’ en begiftigd is met een ‘reuze prijzenpot’ ter waarde van niet minder dan 11.000 € aan prijzengeld en trofeeën… een kampioenschap dus met een ‘nationaal’ karakter. De firma had naar jaarlijkse traditie de top-5 uit de 3 onderliggende kampioenschappen uitgenodigd naar St.Niklaas om hen in een intiem kader te huldigen en te vieren met een bijhorende receptie. Het was moderator Geert De Clercq die de kampioenenhulde voor zijn rekening nam, waarvan bijgevoegde fotoreportage.
Bricon… een firma met een hart voor de duivensport!


Kampioenschap Fond


Kampioenschap Fond


Kampioenschap Halve Fond


Kampioenschap Halve fond


Kampioenschap Snelheid


Kampioenschap Snelheid