検索

バーテンブルフ&ファン・デ・メルヴェ - クラースワール(オランダ)、ピパIATP5年間のランキング(2007 - 2011)で勝利 - 更新。

Hugo Batenburg and Anita van de Merwe from Klaaswaal (Holland) win the PIPA IATP five-year ranking 2007-2011 this year. They also ended third in the PIPA IATP ranking of 2011. Silver in the five-year ranking is won by Andre Colbrandt (Bottelare, Belgium), who was first last year. Lucie van der Wegen from Steenbergen (Holland) completes the stage.

The ranking is based on the top 200 of the IATP ranking of the past 5 years.

The top 10 of 2007-2011:

Click here for the entire five-year ranking. Here you can find the results of 2010 and 2006-2010. The rules are published on this page.


Hugo Batenburg and Anita van de Merwe with their children

We would like to thank Steve Vanoverstraeten for making the ranking! We are also grateful to Freddy De Jaeger of the company Jaegerson NV. Freddy sponsors the IATP trophy and is a fancier himself, playing as De Jaeger-De Vylder.

コメント

Proficiat aan de laureaten.

Hugo en Anita "weeral" op het hoogste schavotje....met dat schitterende "Witbuikbloed" dat de kolonie meermaals op eenzame hoogte tilde.....en op de 7° stek een man die zich ook mocht laven aan die bron en in een doordachte kruising met zijn Van Den Eijndens een superras op de wereld zette.....AP Overwater... een crème van ne kerel....en een kenner pursang.
En wij Belgen kunnen fier zijn op "onze" 6 vertegenwoordigers in de top 10.
Freddy was uiteraard als "echte" liefhebber bereid om dit mooi initiatief te sponseren.

Mvg Eddy.

Van harte gefeliciteerd!!!

Als ik naar dat illustere top-10 lijstje kijk, dan ontbreken er superieure namen, zoals Peiren of Bolle. Het lijkt erop dat de westvlamingen steeds verder achterop geraken! In de internationale competities. Of moet ik eigenlijk zeggen: de Belgen!? Want, de Ollanders, lijken de hegemonie niet meer prijs te willen geven. De insiders weten en roepen al heel lang: de Hollandse fondduiven hebben het selectievoordeel van de lang afstanden. Vandaar, dat ze de ereplekken van "ons belgen" hebben weggekaapt.

Helemaal waar is dat niet. Maar wel voor een deel. Want, 6 van de 10 zijn nog steeds geboren onder de rood, geel en zwart gestreepte Belgische vlag.

Uiteindelijk, zal er wel een 50/50 verdeling aankomen zetten: internationaal, want er zijn nog enkele Hollanders, die zich aan het klaarstomen zijn voor de internationale podia. Ik noem een Jellema. Een Streefkerk, als die van zijn ZLU-vrees afstapt Smile Maar idd de meeste podiumkandidaten,zijn de bezitters van de langere afstandscoördinaten. Misschien, moeten de inrichters maar is hun blikveld uitbreiden; naar de Poolsegrens, misschien!? Dan, hebben ze in o.a. West-Vlaanderen, geen reden meer tot klagen. Lijkt me? Maar ik ben geen topograaf Wink

Rest mij nog, de familie Batenburg - vd Merwe, van harte te feliciteren. Bij deze dus!

Rob

Proficiat aan Anita en Hugo met de behaalde titel met het wereldras WITBUIK Batenburg

Alsook aan de 1 ste Belg DE PAPANDREOU ( PAPA ANDRE COLBRANDT ) met zijn minihok van Florizoone duiven

Groeten uit Lokeren

Allereersr een dikke en welgemeende proficiat aan de familie Batenburg!

Vanderwegen... na al die jaren nog steeds top, jemoet het maar doen
Colbrandt... al jaren top
Overwater...al jaren top
Hebberechts... al jaren top
Deneufbourg... al jaren top
Rob Nijs... sinds een paar jaar super bezig. (Gaan we nog veel van hoeren en zien)
Ook de andere die in de top 10 staan zijn toppers

Kortom;
Hier staan geen "pannekoeken" tussen!

Félicitations,
Amitié colombophile de FRANCE
DIDIER WAILLY