メインコンテンツに移動

Nieuwe Kortrijkse Vereniging

Bonverkoop NKV gestart

Vanaf nu kan je bieden op de jaarlijkse bonverkoop van NKV. Er kan geboden worden via de NKV website vanaf 1 november tot 11 november (20u). Via het menu van de website, ga naar "Bonverkoop" of klik hier.
Twee keer per dag (tussen 12u-13 en tussen 20u-21u) zullen de biedingen geëvalueerd worden en een nieuwe lijst van hoogste biedingen gepubliceerd worden. Op dat moment zal de webpagina niet bereikbaar zijn.

Wie een bod uitbrengt zal een email ter bevestiging ontvangen. Het is van het grootste belang dat jouw emailadres correct geschreven is om een geldig bod uit te brengen. Als zou blijken dat jouw bod het hoogste bod is, dan zal je daar opnieuw een email van ontvangen. Een bod moet minstens 25 euro hoger zijn dan het huidige hoogste bod. Merk op dat de namen van de bieders niet op de website gepubliceerd worden.

Wegens de coronamaatregelen kunnen we dit jaar géén zaalverkoop achteraf organiseren. De bon gaat dus naar het hoogste bod op 11 november om 20u. Het einduur van de bonverkoop wordt verlengd met 10 minuten zolang nieuwe biedingen binnen komen.

We wensen jullie allen een succesvolle versterking van het hok toe en danken jullie voor de steun!