Rechercher

PIPA bezoekt duivenbeurs in Wuhan

De eerste editie van de Wuhan-beurs vond plaats op 27 en 28 november. Wuhan staat bekend als het politieke, economische, financiële, culturele, educatieve en logistieke centrum van heel Centraal China. Op uitnodiging van de organisator was PIPA, onder leiding van Nikolaas Gyselbrecht, aanwezig op de beurs om er vrienden te treffen.

PIPA werd vertegenwoordigd door Nikolaas (CEO), Minna (CCO), Luna (CEO PIPA China/Taiwan), Pieter Oberholster (PIPA-agent Verenigd Koninkrijk), Green Xiang (exclusieve distributeur PIPA China) en Johan Van Damme. Op vraag van de organisator heeft Nikolaas de openingstoespraak gehouden. Tijdens de afsluitende ceremonie waren Pieter, Minna en Green aan de beurt. Iedere speech werd warm onthaald.

De PIPA-stand was één van de populairste. Onze vrienden Mr. Tan, Mr. Su (alias SYM), Mr. Zhang Shuli, Mr. Wang en Mr. Li Pingan kwamen bij ons langs. Op de beurs kwam je ook bekende gezichten tegen: Koopman, Ulrich Lemmens, Kenji Schmitt, etc.

Bij deze willen we enkele van onze Chinese vrienden feliciteren voor de topprijzen die ze in de Jiansha eenhoksrace in de wacht sleepten met kinderen van aangekochte duiven. We mochten ook even in de Hummer kruipen van een nieuwe kennis van PIPA.

We willen de organisator bedanken voor deze unieke ervaring. We mensen ook nog uitdrukkelijk Mr. Zhang Shuli te bedanken voor de reuzeposter die hij aan PIPA schonk!

Commentaires

Het gaat goed in China en dat tegenover België waar alles begon nu de duivenbonden sneuvelen aan de lopende band.Als deze mensen ook zo eens reklame maken in ons land zou dat misschien een beetje helpen voor het voort bestaan van onze sport.

Jean Marie,

Nagel op de kop.
Kranten met sportbladzijden genoeg voorhanden.
Georget