Rechercher

ZLU Sterrenshow 2011 in de Rodahal (Kerkrade, NL)

De vele prijswinnaars die in het weekend van 7 en 8 januari 2012 gehuldigd worden hebben geen plattegrond nodig om in Kerkrade te komen. Het zijn de kampioenen van 2011 die er op beide dagen door het bestuur ZLU gehuldigd worden. Kampioenen en ere-prijswinnaars wiens naam al enige tijd bekend zijn in duivensportland.

Zeer zeker de liefhebbers die ZLU spelen. Elk jaar mogen wij ons verheugen dat er liefhebbers bijkomen, elk jaar mogen wij ons erop verheugen dat de aanwezigen na 2 dagen feesten Kerkrade met een goed gevoel verlaten. De Rodahal is een uitstekende locatie alwaar de meer dan 1.200 aanwezigen over beide dagen zich uitstekend vermaken. Met dank aan de gemeente Kerkrade.

Om het nog feestelijker te maken, en om nog meer aandacht voor de Nederlandse topspelers te krijgen zullen wij op alle mogelijke duivensites de diverse klassementen met de daarbij behorende prijswinnaars voor het voetlicht plaatsen. Om dit alles te verwezenlijken worden er een 3 tot 4 tal edities aan de diverse sites doorgegeven.  In de pers is het bijna niet mogelijk om teveel foto`s te plaatsen, op internet is het mogelijk geen probleem. Dus houd de website van de ZLU in de gaten. Hierop vindt u alle informatie over de Sterrenshow 2011.

 

 

Bron: NPO