Rechercher

Nationale Manifestatie NPO 2012: verslag

Het voorbije weekend vond de Nationale Manifestatie NPO in Houten (Nederland) plaats. Hieronder vindt u een verslag.

Het was een gezellige drukte op zaterdag. Eigenlijk is de zaterdag de laatste jaren altijd de betere dag geweest voor een bezoekje aan de najaarsbeurs. Ondanks het zeer mistige weer vonden vele liefhebbers het de moeite waard om naar Houten af te reizen. Altijd gezellig om wat te kletsen met liefhebbers die je normaal gesproken niet wekelijks tegen het lijf loopt.

De verschillende stands waren in de voormiddag redelijk gevuld maar na een uur of drie in de namiddag zag je toch al veel melkers naar huis toe gaan, want eenmaal uitgepraat en rondgekeken, is het voor de meesten onder ons de hoogste tijd om de duiven nog even vlug voor het donker is de nodige verzorging te gaan geven.

Commentaires

Jammer dat er niets vermeld wordt over de geweldige dag voor de jeugd op deze manifestatie!

Toch weer een mooi en hoopgevend succes voor de duivensport; alsof wij als steevaste optimisten de mondiale crisis gewoon overslaan. Ik bedoel, een dagje Houten kost me toch wel wat..qua reiskosten etc. En de melkers hebben het er graag voor over. Dat is hoopgevend voor de nabije toekomst.

Je mag met me mee rijden Rob de volgende keer.

Oké Max Smile Maar wil je dan ook m'n bodyguard zijn, want er lopen nogal wat beledigde melkers rond met hele lange tenen Smile

Maar ik was dit weekend in Leiden voor privézaken. En het is een heel eind rijden hoor Max. En je krijgt er niet zo'n mooi reclameboek als de chinezen van pipa. Heb je die dieven gezien..? Op het chinese youtube filmpje. Niet te geloven dat de mensen daar zelfs reclameboekjes gewoonweg stelen of elkaar uit de handen pakken. Dat zie ik hier in ons land nog niet zo snel gebeuren. Maar dat nieuwe pipa reclameboekwerk ziet er heel mooi en verzorgd uit. Ik zag 'm liggen op het duivenkantoor van Jan Keen, Ter Apel.

Maar wel bedankt voor het spontane idee!

Rob

Jawel Rob geen probleem. en het filmpje is verwijderd, gelijk hebben ze.

in voorjaar vindt ik wel dat pipa ook op stand moet komen.