Rechercher

Vrijdag 20 oktober 2017 om 19u30: nieuwe PIPA-kijkdag bij Groep De Vroe

Op vrijdagavond 20 oktober organiseert PIPA een nieuwe kijkdag, de eerste van het najaar 2017. Deze gaat door in het bedrijfsgebouw van Groep De Vroe te Merelbeke (bij Gent). Een 9-tal liefhebbers stellen op deze avond hun duiven tentoon.

Denkt u ook vaak vol nostalgie terug aan de tijd van de populaire zaalverkopen in wintertijd? Duiven bekijken, keuren, uw favorieten zoeken tussen de te koop gestelde duiven, meningen uitwisselen met sportgenoten over die of andere duif?
Internet- en online-veilingen brachten andere tijden. De koper moet het hier vaak stellen met een foto en, zo mogelijk, een keurrapport van de duif. Een PIPA-kijkdag is een prima alternatief om liefhebber en duif opnieuw met elkaar in contact te brengen.

Een kijkdag biedt de mogelijkheid aan de liefhebbers die duiven aanbieden in een PIPA-internetveiling, hun te koop gestelde duiven tentoon te stellen. Potentiële kopers of andere geïnteresseerden krijgen zo de kans om deze duiven uit de PIPA-veilingen eens van dichtbij te bekijken en te keuren.
Het stimuleert ook het sociaal contact tussen de duivenliefhebbers onderling. Ervaring en kennis uitwisselen, naast een gezellige babbel over onze duivensport.
Wij zorgen voor alle ingrediënten en de nodige sfeer om er een gezellige avond van te maken.

Kijkdag van 20 oktober 2017 van 19u30 tot 22u

Op deze PIPA-Kijkdag stellen volgende  liefhebbers hun  duiven tentoon, die ze aanbieden in één van de PIPA internet-veilingen:

-Steveninck Benny
-Limbourg Erik
-Goeteyn Annick
-De Coninck Geert  
-Deroose Dirk
-Hebberecht Chris  
-De Cock Marc
-Mortelmans Kristof
-Cools Jos


Om organisatorische redenen vragen wij u om vooraf in te schrijven voor deze kijkdag, en zo uw deelname te bevestigen. Tot dan!

Hoe inschrijven?

Kan via het bijgevoegd inschrijfformulier tot uiterlijk dinsdagavond 17 oktober 2017.

Plaats van het gebeuren:

Gebouwen De Vroe Groep
Fraterstraat 109 A
9820 Merelbeke

Ligging: De gebouwen van Groep De Vroe zijn opgetrokken langs de E40 Brussel-Oostende. U kan ze bereiken via de afrit Merelbeke, waar ze gelegen zijn  op nauwelijks 2 Km van de afrit.