Rechercher

KBDB-mandataris Marc Huybrechts is overleden

We vernemen het overlijden van de heer Marc Huybrechts, duivenliefhebber, en sinds 16 maart aangesteld in functie van mandataris KBDB van de PE Antwerpen. Marc werd een week terug pas 39.Aan familie en vrienden van Marc bieden wij langs deze weg ons medeleven aan bij dit veel te vroege overlijden, en wensen hen veel sterkte toe in de moeilijke dagen die hen nu treffen.

Commentaires

Geachte Wendy en familie,
Het bestuur van Vlaams-Brabant wenst hiermee hun innige deelnemingen te betuigen met het ontroostbare verlies van je partner en hun dierbaar familielid.
Dat er voldoende steun kan gevonden worden om dit onnoemelijk verlies te boven te komen. Wij wensen jullie alvast veel sterkte toe. Dat de moed welke Marc tijdens zijn strijden heeft getoond, jullie kan ondersteunen en de kracht geven om er in het leven verder tegenaan te gaan. Laat vooral de moed niet zakken en blijf niet zitten bij de pakken!

Ook als nieuw verkozen mandataris zullen we Marc erg moeten missen want zijn ingesteldheid en gedrevenheid waren pijlers waar wij , als zijn collega's, ons konden aan optrekken.
Marc, we zullen je moeten missen maar toch zullen we je niet vergeten!

Vaarwel Marc, collega mandataris van PE Antwerpen!

Rudi Joossens
Voor PE Vlaams- Brabant

Oprechte deelneming en veel sterkte voor familie en vrienden

Verleije Davy & Amber

Oprechte deelneming voor familie en vrienden bij dit veel te vroege heengaan van Marc...

Familie Smits, Berlaar