Rechercher

Consultez dès à présent le catalogue d'Erik Limbourg

Erik Limbourg est un homme qui aime les challenges. Un peu plus de cinq ans après sa vente publique record, Erik a de nouveau mis le monde colombophile à ses pieds. A partir du 27 avril jusqu'au 10 mai 2015, tous les pigeons de 2013 et ceux nés auparavant seront mis en vente. Vous pouvez dès à présent télécharger le catalogue ou le consulter en ligne.

Un palmarès sans fin

Pourquoi laisser les choses telles quelles si vous pouvez encore viser plus haut après un nouveau départ? C'est ce à quoi Erik Limbourg n'a cessé de penser ces derniers temps. Avant sa vente de 2009, Erik s'était constitué un superbe palmarès avec e.a. le titre de 1er As Pigeon National Fond RFCB 2005, mais après sa vente publique organisée en décembre 2009 pour un montant total de 1,25 millions d'euro (un record à l'époque), il n'a cessé d'enchaîner les succès. Trois victoires nationales, dix-huit top 10 (inter)nationaux, quatre as pigeons nationaux et quatre classements dans le top 10 des championnats nationaux, et ce seulement au cours des cinq dernières années. Erik Limbourg dispose d'un palmarès hors du commun. Le cerise sur le gâteau de cet impressionnant palmarès? Le titre de 1er Champion Général National de Belgique obtenu en 2014. Soit, le moment idéal pour recommencer à nouveau à zéro en espérant faire mieux une fois de plus.

Consultez le catalogue en ligne ou recevez-le chez vous

Vous souhaitez introduire les pigeons Erik Limbourg au sein de votre colonie? N'hésitez pas à suivre en ligne sur PIPA la vente qui se déroulera du 27 avril jusqu'au 10 mai 2015, une vente lors de laquelle Erik mettra sous le feu des enchères tous ses pigeons, reproducteurs et voyageurs, nés jusqu'en 2013. Pour les plus impatients d'entre vous, le catalogue est disponible ici en version anglaise. Vous pouvez également recevoir le catalogue à la maison en le commandant ici. Le prix ne devrait certainement pas vous arrêter: 5 euro, frais d'envois inclus. Vous pouvez payer par virement bancaire, nous vous communiquerons les informations relatives au paiement dès réception de votre commande. Bonne lecture!

Les personnes qui souhaitent voir les pigeons peuvent le faire en contactant Erik au +32 (0)2 460 29 53 ou +32 (0) 479 58 33 31.​

Commentaires

前些年 林伯格的鸽子见了很多 还可以

Dear Erik,
Great pigeons family and super opportunity for fanciers to get reinforcement, wish you all the best.
Ali

Bonne Vente WONDERBOY
Salutations,
Didier.

mooie cataloog pipa proficiat

Inderdaad een heel mooie cataloog ,
Eric is een monument in onze Belgische duivensport.
Ik wens hem een heel mooie verkoop toe.
Toch is er iets wat mij wat stoort en dat is waarom hij op de snelheid, hafo en zware hafo steeds kleinere maatschappijen met beperkte deelnemers opzoekt waar hij dan met een grote massa duiven het resultaat bepaald. Als je duiven hebt zoals jij Eric, ga dan toch de betere duivenliefhebbers bekampen en laat de gewoon mannen onder elkaar hun wekelijks plezierke hebben.

FANTASTIC BREEDER AND RACER
AND AN EXTREMLY KIND AND GOOD PERSON
WE ARE PROUD OF OUR FRIENDSHIP
gosha

mr of mvrw stephen 123
ik vind het van een bedroevend niveau dat u zich op dergelijke wijze uitlaat over een kampioen van Belgie en geen kampioen van 1954 maar wel eentje van 2014..denkt U werkelijk dat men dergelijk palmares kan bij elkaar spelen rond de kerktoren??
Mag ik U ook vriendelijk attent maken op het feit dat deze meneer, bijgenaamd de professor, ook nog 9 (negen) nationale en internationale overwinningen heeft behaald zonder zijn immens aantal provinciale overwinningen te tellen??
Het is een feit dat iedereen zijn duiven moet opleren via snelheid en dat iedereen daar dan ook de meest voordeligste inkorvingsplaats voor kiest maar U bent dan waarschijnlijk de enige uitzondering op die regel en dat siert U.
Als U zegt dat hij op de kleine en grote snelheid in kleine lokalen gaat spelen is dat juist...maar zijn er nog grote lokalen met grote deelnames waar hij wel mag meedoen????????
Misschien kunt U Eric wegwijs maken in die complexe materie..
Hoe je het ook draait of keert , hij is de grootste en beste duivenmelker van het land en de beste ambassadeur van de Belgische duivensport. Ik weet dat hij door zijn deelname in onze lokalen de kwaliteit van onze duiven de hoogte injaagt en daarom zeg ik LEVE ERIC LIMBOURG!!

André (De Ket").
Het siert U dat U UW beste vriend Eric verdedigt. Natuurlijk is Eric een der allergrootste van het land.
Maar U vergeet te vermelden dat hij wel een "UITZONDERLIJKE" toelating kreeg om in een lokaal te spelen waar hij buiten de omtrek valt. Akkoord slechts 21 meter maar dit zou dan voor alle liefhebbers hetzelfde moeten zijn.... en dat is helaas niet zo. Wegens verhuis van het lokaal mocht hij het jaar uitspelen maar speelt er nog. Nu heb je hetzelfde voor .... geweerd uit een omtrek en je kan er ook niet mee lachen.
Martin.

beste NAMAR, ik weet niet wie je bent en het doet er eigenlijk niet toe, maar ik heb in tegenstelling met wat je denkt geen probleem met omtrekken voor zover dat het spelletje correct wordt gespeeld en vermits dit hier niet aan de orde is gaan we het daar hier ook geen discussie over starten voor zover dat nog nodig is want er is al genoeg over gezeverd.
Die uitzonderlijke toelating waar U van schrijft laat ik op rekening van de nationale voorzitter die er toch zijn handtekening onder gezet heeft en niet enkel onder deze...wat me het meest opvalt is dat men steeds meer leedvermaak schijnt te hebben met de miserie van een ander en dat vind ik zeer zielig..ik hoop stellig en ik meen het , dat je nooit bij de beoefening van je hobby met dergelijke walgelijke praktijken wordt geconfronteerd, waar het enkel te doen is om het eventuele succes van een melker te fnuiken.
Ik speel nog altijd met duiven en ga dat blijven doen en als de duivenwereld wil zien dat het goed is ok, zo niet so be it. Jou wens ik in alle geval veel succes toe .

Groot gelijk Andre ...
Gedurende 50 jaar heb ik ook gehoopt op een eerlijke(er) duivensport maar heb het nu ook opgegeven. Het wordt alleen maar erger.

Zou men niet beter de jaloezie afschaffen ??? Alleen de waarheid vertellen en de gissingen voor zichzelf houden !!! Onze sport zou er veel mooier uit zien .!!!! MVG Theo

Erik is een topper van formaat, gedreven tot en met, altijd op zoek naar de allerbeste duiven!

Hierbij wens ik Erik een super verkoop toe, het is hem gegund!!

Het spijt mij ten zeerste dat je het zo op zo'n manier opneemt heer de ket, het was zeker niet mijn bedoeling Eric in een slecht daglicht te plaatsen. Wat u schrijft is allemaal waar : hij is een monument in de duivensport en zijn prestaties zijn niet na te doen. Ik wou maar eens een reactie losweken en begrijpen waarom een grote kampioen dat doet want laat ons eerlijk zijn, met zijn kwaliteit aan duiven mag je tegen de wind gaan spelen dan nog rolt hij de de uitslag op.

It's a very good pigeons, I wish you good luck

Zou men niet beter de jaloezie afschaffen ??? Alleen de waarheid vertellen en de gissingen voor zichzelf houden !!! Onze sport zou er veel mooier uit zien .!!!! MVG Theo

da vind ik nu heel mooi gezegd ze theo . en als ge da geloofd bent je idi.......
pak ze hé theo , en altijd de waarheid hé

Ja Paul , wil je hier op dit forum zeggen waar ik " NIET DE WAARHEID " heb gezegd of geschreven ! DOEN hé . Groeten Theo , want anders gaan sommigen andere gedachten hebben .

tambeurpaul , ik wacht nog steeds op een antwoord !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!