Rechercher

17/01/2013 - Weer een goede kampioenen huldiging van het NIC 1425

 
Wederom weer een zeer geslaagde kampioenen huldiging in het NIC 1425.
Afgelopen zaterdag 12 januari was het weer zover. De kampioenen van 2012 uit het NIC 1425 zijn door ons centrumleider Ruud Vermaat en zijn team weer uitgebreid in het zonnetje gezet.
Ruud begon met een terugblik van het afgelopen jaar. Hij memoreerde onder andere het feit dat zij al weer 8 jaar het NIC van de omtrek zijn. Ook nam hij op gepaste wijze afscheid van een van zijn vaste teamspelers Gerard Poelarends die jaren lang de financiële afhandeling op zich nam. Onder applaus van de aanwezige nam hij een attentie in ontvangst. Gerard wordt volgend jaar vervangen door Ronald de Vries. Hij en zijn vrouw Anja zijn eigenlijk al een vast team voor de bar en de computer. Maar ze willen ook nog diverse andere werkzaamheden op zich nemen. Absoluut TOP wat ze doen. Dit geld ook voor Ruud, Truus, Harry, Nic, Fred, Kick en alle andere vrijwilligers die ik nog vergeten ben.
Voordat de kampioensprijzen werden uitgereikt konden we eerst van een heerlijk chinees buffet gaan genieten. Deze werd deels aangeboden door Mister Shi uit IJmuiden een van de sponsoren. Ruud bedankte dan ook alle sponsoren voor wat zij voor het NIC 1425 doen. Zonder hen en de inzet van veel vrijwilligers kan je de club niet draaiende houden.
De vlucht en kampioensprijzen werden door de volgende liefhebbers gewonnen:         Bergerac en Mont de Marsan werden gewonnen door John Laan uit Beverwijk.                 St. Vincent en Albi werden gewonnen door Ruud Vermaat uit Driehuis.                   Cahors ochtendlossing werd gewonnen door Alfred Widurski uit Beverwijk.             Cahors middaglossing werd gewonnen door Kees de Jonge uit Santpoort Noord.           Tours werd gewonnen door Ben Alfrink uit Zandvoort.                                                Sens werd gewonnen door John Wegman Jr. uit Haarlem.
Onaangewezen overnachtfond 2012 werd gewonnen door Willem Klaverstijn SR uit Amsterdam. Dit deed hij al voor het 4de jaar op rij!!!!!! Wie pakt hem dit jaar? Op de 2de plaats zien we Cees Niesten uit Uitgeest staan en 3de werd dit jaar Ruud Vermaat uit Driehuis.
Aangewezen overnachtfond 2012 werd gewonnen door John Laan uit Beverwijk. Op de 2de plaats staat Fons Schelvis uit Velsen Noord en op de 3de plaats zien we Cees Niesten uit Uitgeest staan.
Duifkampioen was dit jaar Comb. Hensen uit IJmuiden met hun 08-1423457. Op de 2de plaats staat Willem Niemark uit Beverwijk met zijn 08-1418188 en op de 3de plaats staat de duif 10-1574463 van Nic Kwant uit IJmuiden.
Het jaarlingen kampioenschap zag er zo uit: 1st Comb. Hensen uit IJmuiden, 2de Comb. De Vries uit IJmuiden en 3de was Willem Klaverstijn Sr. uit Amsterdam.
De Willem Bijl percentage prijs werd dit jaar voor de 4de maal in 8 jaar gewonnen door John Laan uit Beverwijk. Op de 2de plaats staat Harry Bakker uit Haarlem en 3de werd de winnaar van de vorige 2 edities Cees Niesten uit Uitgeest.
Rest mij een ieder te bedanken voor de fijne avond en tot begin juni want dan gaan we er weer voor.
John Laan.