Hoezo ? 12 x mies tot 1.000 GEWAARBORGD (De Vereniging)

Flight information:
Date du concours: 05/09/2010 Conditions de vols: -
# participants: - Distance: -
# pigeons: - # views: 1669
Résultats: Download results to file Download results to file
Te Liedekerke vanaf 15 september tot en met 10 oktober elke woensdag en zondag grandioze Quiévrainvluchten.

In de openingsweek van de eindejaarsvluchten op woensdag 15 september + zondag 19 september liefst TWAALF maal de mies tot 1000 gewaarborgd !

Woensdag 15/09:  2x ou  -  1x jl  -  2x jo
Zondag 19/09:    3x ou  -  1x jl  -  3x jo

Daarnaast nauurlijk de gekende bons, series, bonseries, 4 reeksen seriekens enz...

Deelnemingszone hoofdwedstrijd: Groot-Aalst, Groot-Asse, Affligem,  Appels, Baasrode, Buggenhout, Groot-Denderleeuw, Dendermonde, Groot-Dilbeek, Erpe, Groot-Galmaarden, Groot-Geraardsbergen, Groot-Gooik, Groot-Haaltert, Groot-Herne, Humbeek, Groot-Lebbeke, Lede, Groot-Lennik, Liedekerke, Groot-Londerzeel, Malderen, Groot-Meise, Groot-Merchtem,  Mere, Mespelare, Nieuwenrode, Groot-Ninove, Opwijk, Oudegem, Groot-Roosdaal, Sint.Antelinks, Sint-Gillis, Steenhuffel, Steenhuize-Wijnhuize en Groot-Ternat, Vlezenbeek en Wemmel. Hiernaast is er een vertikale dubbeling voor de omtrek van een ‘gewone’ zondagsvlucht. Intekenen in de hoofdwedstrijd is verplicht.

Inlichtingen en folders: luc_de_backer@telenet.be    0478/345.998