De Vrede Tongeren

  • 12 followers

Belangstelling voor Verbroedering Tongeren-Genk op zondag 8 maart

Belangstelling voor Verbroedering Tongeren-Genk

Voor het verbroederingsinitiatief van  De Vrede Tongeren en de Eendracht Genk  hebben we momenteel voor iedere club ongeveer 20 jonge duiven in de aanbieding. Dat aantal zal nog oplopen, inschrijven kan tot 1 maart.

Dit bijzonder initiatief vindt plaats op zondag 8 maart bij De Vrede Tongeren: die dag is er in het lokaal van De Vrede (Godgavestraat/Rechtstraat in Rutten)  de “Verbroedering Tongeren – Genk”. Het initiatief komt er op vraag van leden van beide verenigingen. 
De hoofdvogel van deze verbroedering is – hoe kan het anders – ‘de duif’ zelf.  Wij bieden de liefhebbers de kans om die dag één of meerdere van hun gekweekte jonge duiven (liefst op speenklare leeftijd, maar niet noodzakelijk) aan te bieden. De opbrengst komt zowel de liefhebber (60%) als de maatschappij (40%) ten goede. Meedoen met deze unieke actie heeft dus voordelen voor uzelf én voor uw vereniging.

PRAKTISCH VERLOOP

INSCHRIJVEN: vóór 1 maart 2020 ; info: tel. 0475-66.43.63. (Genk), tel. 0499-767093 (Tongeren-Rutten)

BINNENBRENGEN DUIVEN: deze dienen aangeleverd op 8 maart vanaf 9 tot 9u.30 in het lokaal van De Vrede, met eigendomsbewijs. Bijkomende informatie over de duif kan maar moet niet noodzakelijk een pedigree zijn.

Bedrag: van 10 tot 11u.30 kan er ter plaatse schriftelijk een bedrag uitgebracht
worden op de duiven. Startbedrag is € 20.

TOEWIJZING : om 11u.30 worden de duiven opgeroepen en aan diegene met het hoogste
bedrag toegewezen.