Fondclub “De Arend“ Rekkem huldigde zijn kampioenen

Op zondagnamiddag 20 januari werden in feestzaal Vijverhof in Wevelgem de kampioenen van Fondclub De Arend in Rekkem gehuldigd.

Ondanks de enorm slechte weersomstandigheden (koud en sneeuw) plus spekgladde wegen waren praktisch alle ingeschrevenen present op het jaarlijks kampioenenfeest van “de Arend” Rekkem. Het betrof onder meer de huldiging voor de leden die op de vitesse en halve fond spelen, maar in het bijzonder de hulde van de kampioenen in de diverse categorieën van de sinds vele jaren bekende fondclub uit het zuidelijk deel van West-Vlaanderen.

Het geheel begon met een uitgebreide receptie , gevolgd door een feestbanket met tussenin de uitreiking van o.a. de vele  geldprijzen , waarbij telkens  15 winnaars in de  5 verschillende klassementen voor de fond met respectievelijk  500, 350 en 250 euro voor de top-3, plus onder de vitesse- en halve fondspelende liefhebbers telkens  5 prijzen in de  4 klassementen.

Vervolgens passeerden heel wat ereprijswinnaars de revue, waaronder als meeste winnaars : met  6 ereprijzen Chris Debacker uit Beveren-Leie en met  5 ereprijzen Dr. Norbert Ally uit Aarsele .

Als hoogtepunt was er dan nog de hulde aan de top-3 in de klassementen van de fond en de kampioenen op de snelheid en de halve fond.
Tussenin mochten ook een 3-tal aanwezige liefhebbers op het podium die in het seizoen 2012 zorgden voor een mooie nationale onderscheiding en op een staande ovatie werden getracteerd.

Jacques  en Freddy  Vandenheede :  1e Algemeen Nationaal Kampioen KBDB
Etienne Devos : 2e Algemeen Nationaal Kampioen KBDB en 1e Nat. Asduif Grote Fond KBDB
Kurt & Raf Platteeuw :  1e Nationaal Kampioen Halve Fond kBDB & 1e Nationaal Argenton II oude

Aan alle kampioenen en winnaars der vele ereprijzen onze hartelijke felicitaties.