Sportduif interpolitie, veiligheid & openbare diensten

Zondag 6 februari was het verzamelen geblazen voor al wat naam en faam heeft als duivenliefhebber in de wereld van politie en openbare diensten.

Het is misschien niet zo hard geweten maar in deze rangen schuilen toptalenten van nationaal en internationaal niveau. Wat anders gedacht van kampioenen als Jos Joosen, gouden duifwinnaar en nationaal kampioen Francois Tobback, de combinatie De Vuyst Gyssens, Eric Brootcorens, Koen Crucke en de vele anderen die door hun aanwezigheid de nodige glans aan deze manifestatie wilden geven. Trouwens een gemeende proficiat aan al de overige, niet geciteerde kampioenen dewelke evenmin dit mooie samenzijn wilden missen.
“The Place to be “ was de prachtige locatie “ Hof Ten Dale “ te Herzele, tevens goed gezien als een beetje een centraal gelegen plaats voor alle deelnemers.
Een hard werkend bestuur onder de leiding van de heer Mussly Maurice, geassisteerd door de heren Matton Richard, Sschoonvliet Marc en de heer en mevrouw  De Vuyst Gyssens hebben er voor gezorgd dat de aanwezigen een prachtnamiddag kregen aangeboden waar geen enkel vervelend moment viel te noteren.
Nu reeds voor de 26e maal werd dit evenement met de nodige luister gevierd en dat alles voor de schamele bijdrage van 5 eurotjes, U leest het goed.... Om dit prachtinitiatief te verwezenlijken is echter meer nodig dan dat en daartoe werd dan ook een affiche samengesteld met adverterende sponsors dewelke bij deze hartelijk bedankt worden voor de toegewijde steun.
De trofeentafel was mooi om aan te zien en de nationale winnaars en kampioenen konden bovendien huiswaarts keren met bijzonder mooie geschenken als blijvende herinnering aan hun prachtprestaties.
Het geserveerde eetmaal was om duimen en vingers af te likken en de tweede “ re passe “ van de hoofdschotel werd evenzeer op prijs gesteld door de goede eters!!
De bonverkoop onder leiding van François Tobback verliep vlot en er mocht een mooie som geld toegevoegd worden in de boeken van de immer secuur werkende secretaris.
Tot besluit nog meegeven dat dit een feest was waar “alle” aanwezigen een fijn gevoel aan overhielden en die verdienste laat ik dan ook met heel veel plezier op rekening van het hard werkende bestuur zijn rekening plaatsen. Meneer de voorzitter, bij leven en welzijn, tot volgend jaar en nog een dikke proficiat aan al de kampioenen!!!

Eventueel geinteresserden kunnen zich nog lid maken; info op het secretariaat bij de heer Matton Richard 056 22 53 60.