Union Fondclub Gistel huldigde zijn kampioenen

Op zaterdag 15 januari 2011 had in ’t Koekoeknest, het lokaal van Union Fondclub Gistel, de jaarlijkse kampioenenviering plaats. Tussen de gerechten door werden de laureaten van het voorbije seizoen en de ereprijswinnaars gehuldigd.

Er heerste een prima sfeer en vele liefhebbers hadden eraan gehouden hun prijs persoonlijk in ontvangst te nemen. Grote slokop was Mark Pollin uit Snellegem:  hij triomfeerde in alle nationale en provinciale competities en uiteraard was hij ook in zijn eigen lokaal niet te kloppen: hij won alle kampioenschappen, zowel voor oude, grote fond als jaarlingen.

Terecht poseert hij centraal (zittend) op de foto. De andere kampioenen die hem omringen zijn: (onder, vlnr) Gilbert Van Parijs, verzorger van het hok Norman  dat tweede werd bij de jaarlingen en  vele ereprijzen in de wacht sleepte; Frans Vanwildemeersch, derde kampioen jaarlingen; Mark Pollin  zelf;  Lucien Pauwels uit Loppem,  derde kampioen oude en tenslotte Nicolas Norman.
Boven:  Daniël Bullinck uit Westkerke, tweede kampioen oude; uitslagmaker Wim Declerck; Danny Devooght, derde kampioen grote fond oude en jaarlingen;  Frida Vanwildemeersch-Vyncke; lokaalhoudster Ingrid en de bestuursleden Wilfried Neyens, voorzitter Luc Willem, Dirk Casteleyn en Johan Gevaert.Winnaars ereprijzen Barcelona geschonken door Luc Willem

De ereprijzen op de internationale Barcelona werden geschonken door voorzitter Luc Willem. Noël Peiren, groot specialist op deze klassieker, kreeg de ereprijzen voor de eerste en derde prijs. Luc Gevaert-Eggermont ontving de ereprijs voor de tweede op de uitslag en André Vermote voor de eerste  AS 2.
Al deze liefhebbers - samen met vele andere kampioenen - schenken een bon voor de bonverkoping tijdens de 5e Dag van Union Fondclub Gistel die start vanaf 14u00 op zaterdag 26 februari 2011.