Cureghem Centre W-Vlaanderen pakt uit met aantrekkelijk gratis kampioenschap in 2010

Goed nieuws voor de Westvlaamse fondspelende liefhebbers ! Het bestuur van Cureghem Centre W-Vlaanderen in vergadering bijeen heeft besloten om opnieuw een bijzonder interessant gratiskampioenschap aan te bieden op de vluchten ingericht door Cureghem Centre.

1700 euro wordt verspeeld volgens de nationale uitslag in volgende kategoriën en op volgende vluchten:

- voor oude duiven met 1e + 2e ingeg. op Cahors – Barcelona – Narbonne : 150 – 100 – 75 – 50 – 50
- voor jaarduiven met 1e + 2e ingeg. op Soustons en Libourne : 150 – 100 – 75 – 50 – 50
- voor jongen met 1e + 2e + 3e ingegevene op Argenton en Gueret : 150 – 100 -75 – 50 – 50
Er is ook een Algemeen Kampioenschap met een klassering volgens het meest aantal prijzen in de vorige 3 kampioenschappen samen : 150 – 100 – 75 – 50 – 50
Het is en blijft een lovenswaardig initiatief !

De prijsuitreiking valt samen met de kampioenenviering van Fondclub Meulebeke en dit is op de 2e vrijdag van februari in 2011.
Aan alle fondspelende liefhebbers van de kustprovincie wordt dit kampioenschap dan ook ten zeerste aanbevolen….
Als inkorvingsburelen in de provincie noteerden wij :
Kortrijk – Avelgem – Rekkem – Beveren Roeselare – Steenbrugge – Vlamertinge – Fondlokaal Waregem – Gistel – Fondclub Meulebeke – Zarren – Aartrijke – Ieper – Roesbrugge – Ruiselede – Izegem – Beerst.
Afgevaardigden van nagenoeg alle inkorvingsburelen tekenden present op de vergadering , een bewijs dat deze organisatie op de volle medewerking van de maatschappij-besturen kan rekenen.
Als hoofdverantwoordelijken fungeren : Johan Gevaert als voorzitter, Philippe Vanhaezebrouck als secretaris en Leon Messiaen als schatbewaarder.
Aan U dus beste liefhebbers om aan deze competitie in 2010 deel te nemen….We wensen aan jullie allen een allerbeste fondseizoen toe !