Search

Hoog bezoek van Mr. Wang, Green Xiang, Hu Zhenyu en Zhang Shuli

Hoewel de prille lente nog niet in zicht is, was dinsdag 22 februari voor PIPA een heel speciale dag. Onder een stralende zon ontving PIPA vier belangrijke gasten. Mr. Wang Luxin (adviseur van het departement Onderwijs aan de Chinese ambassade), Mr. Xiang Green (PIPA China distributor), Mr. Hu Zhenyu (koper van Dolce Vita) en Mr. Zhang Shuli (koper van Eagle Eye).

Na een vlucht van tien uur kwamen Green, Hu Zhenyu en Zhang Shuli aan in Brussel. Ze verblijven een week in Europa en startten na hun aankomst meteen hun hokbezoeken. Hun eerste halte: PIPA en PEC.


V.l.n.r.: Xiang Green, Hu Zhenyu, Zhang Shuli, Frederik Leliaert


V.l.n.r.: Nikolaas, Green, Zhang Shuli, Hu Zhenyu

Terwijl de drie enthousiaste duivenmelkers een kijkje in de hokken namen, was er andere belangrijke bezoeker aangekomen bij PIPA: Mr. Wang Luxin van de Chinese ambassade. Een leuk verhaaltje schuilt nog achter van onze kennismaking. Ter gelegenheid van het Chinese Nieuwjaar organiseert de Chinese gemeenschap ieder jaar een nieuwjaarsgala. PIPA had deze keer het gala, dat in Gent plaatsvond, gesponsord. We werden dan ook uitgenodigd om tijdens het gala de prijzen uit te reiken. Thomas Van Cauwenberghe was namens PIPA aanwezig. Op het einde van het gala ontmoette Thomas Mr. Wang en werd er heel wat afgebabbeld. De dag erna was er al een bezoek aan PIPA gepland.

PIPA is een jong bedrijf dat steeds op zoek is naar jong talent, en dan vooral Chinese moedertaalsprekers. Mr. Wang Luxin is verantwoordelijk voor het departement Onderwijs en heeft ons veel leuke ideeën aangebracht i.v.m. het aanwerven van Chinese mensen.


V.l.n.r.: Nele Despiegelaere, Thomas Van Cauwenberghe, Mr. Wang Luxin

Mr. Wang zelf is geen duivenliefhebber, maar hij is heel geïnteresseerd in de duivensport. Thomas Van Cauwenberghe en Frederik Leliaert hebben hem dan ook in de duivenhokken rondgeleid.


V.l.n.r.: Frederik, Mr. Wang Luxin, Thomas

Het bezoek eindigde met een goed glas rode wijn en een lekker biefstuk.


V.l.n.r.: Mr. Wang Luxin, Carlo, Nadine, Thomas


V.l.n.r.: Carlo, Nadine, Mr. Wang Luxin, Thomas

Comments

In den Elckerlijck is het altijd lekker hé Wink

Groeten, Lieven