Search

ピパは2012年ダービーアローナテネリフを訪問。

From Thursday the 22nd of March till Sunday evening the 25th of March, Yannick Deridder (Flanders Collection) and two of his friends will represent PIPA at the 7th Derby Arona One Loft Race.

You will receive updated information on the race at regular times.

Wednesday the 21th of March:

The preparations are being made for the basketting for the final race this Saturday. You can find some pictures of the preparations in the gallery below.

Comments

En ik die dacht dat Pipa met "deze schande van de duivensport" niets meer wou te maken hebben.....
Nicolaas,herinnner jij je nog jou berichtje terzake?????? Ik anders wel nog.......

Eddy.

Eddy laat ons hopen op een goede vlucht. Wij zijn uitgenodigd om te gaan kijken als het daar goed verloopt. Veiling hebben we nog niet beloofd...

Derby arona is naar mijn gevoel een zeer zware race op een terrein waar de meeste duiven niet op geselecteerd zijn en waar ze bijgevolg ook niet geschikt voor zijn. Dit verklaart naar mijn gevoel de grote verliezen. Over de zee vliegen waar men zijn bestemming niet ziet is voor de meeste duiven waarschijnlijk een brug te ver, zeker voor duiven die reeds jaren na elkaar geselecteerd werden om zo recht mogelijk over land naar huis te vliegen.Het is geen toeval dat duiven die het hier in ons land goed doen, ginder het niet redden.Deze race gaan bestempelen als dieronvriendelijk vind ik niet correct.Doorgedreven vitesseduiven moet men ook niet niet op de zware fond spelen, want één voor één zullen ze sneuvelen. Is hierdoor de zware fond onmenselijk? Natuurlijk niet. De doorgedreven 'enge' selectie in landen zoals het onze zorgt ervoor dat onze duiven bepaalde skils verleerd zijn.Het zijn de echte survivers die uiteindelijk overleven in dit soort races.Als men werelds beste sprinters op de 100meter een triatlon zou laten afleggen, zullen er ook niet veel overleven, vrees ik.Derby arona is een uitdaging voor zij die net als hun duiven tegen een stootje kunnen.Ik zou deze race aan iedereen willen aanraden, zeker omdat men alles perfect kan volgen online en omdat de duiven zeer goed verzorgt worden.Een open mind voor vernieuwing is wel noodzakelijk anders zal zwaar teleurgesteld worden.Alleen voor durvers!

Alleen voor durvers en gokkers diervriendelijk zou ik nog zo direct niet durven zeggen en hier is al kritiek op Londen een goeie 40km over het water?
Vroeger hebben we nog Dover gespeeld en in nederland Parkestone en die vluchten verliepen toch bijna vlekkeloos er moet toch nog enig risico aan verbonden zijn anders is het ook maar een saaie boel.mvg

Tenerife (ja in uw geval zou ik ook mijn naam niet durven gebruiken)....

Het is duidelijk dat jij een "zeer kort geheugen hebt" en echt beter naar het casino gaat als je dan toch wil een gokker zijn.....jammer dat mensen als jullie zich "DUIVENLIEFHEBBERS" noemen want de naam "duivenbeulen" lijkt mij echt meer gepast voor jullie soort.....
Vergeet niet dat door het inrichten van dergelijke RAMPEN het voortbestaan van onze hobby op de helling komt te staan.....nog nooit gehoord van "partijen die opkomen voor de rechten van de dieren".....???? Neem anders eens eens kijkje in de Duitse politiek......en da's ook Europa net als Tenerife deel uitmaakt van Europa,of is dit nog niet doorgedrongen tot jullie "(z)e(u)roverstand"???
En Nicolaas , dergelijk uitnodiging "weigeren" zou een beter signaal geweest zijn door de nr 1 duivensite op wereldvlak.....dit kan er bij mij echt niet in.....als jullie dit afslaan zal die inrichter die "royaal leeft" van dit jaarlijks "débacle" misschien eindelijk zijn conclusies trekken.Al gezien dat ze hun "legendarische" stierengevechten" ook mogen opbergen in Spanje?? Nu zijn de hondenrennen aan de beurt en dan door "Derby Arona" de duivensport zeker????
Indien het opnieuw op een ramp uitdraait zal ik "persoonlijk" er alles aandoen om deze schande in de media te brengen , als jullie het niet doen die er alle kansen toe hebben dan doe ik het en noem mij achteraf geen nestbevuiler hé....de hypocrisie komt niet van mijn kant zoals "U" wel weet hé....
Wat een zielige bedoening , mensen die moeten leven van duivenopbrengsten en dan nog zeker van deze waarbij de weerloze dieren soms voor 90 % worden "geslachtofferd" enkel en alleen tot meerdere (eer en glorie).. (lees : GELD) voor het baasje (dat uit zijn luie stoel achter zijn PC de wreedheden kan gade slaan..... man man man jullie degouteren mij steeds meer en meer....jammer dat ik zelf graag speel met duiven want ik gaf er om dergelijke redenen direkt de brui aan......maar ik kan voor een groep sensatiezoekers en geldwolven mijn grootste plezier niet opgeven hé..en Nicolaas moest ge nu toch een verkoping doen van de Tenerife martelaren.....dan zou deze "blunder" u wel eens duur kunnen komen te staan......want deze maal blijft het niet bij woorden , "een gebroken belofte" laat ik deze keer zeker niet zo , en neen dit is geen dreigement , gewoon een waarschuwing.

D'Heedene Eddy - Zedelgem. (liefhebber van duiven).

Arona race,

Volgens de wetenschap bevat het organisme van postduiven, trekvogels, haaien enz. ferromagnetische mineralen, wat gedeeltelijk het oriëntatievermogen van bepaalde dieren bepaalt.

Iemand die regelmatig naar Tenerife gaat wist mij te vertellen dat de agoon(verbinding van de punten met declinatie NUL) in de buurt van Tenerife voorbij komt.

Indien beide gegevens wetenschappelijk juist zijn , zou het kunnen dat niet de zee oorzaak is van het jaarlijks drama, maar wel bovenstaande gegevens.

In dit geval vind ik het persoonlijk dan niet gepast daar vluchten te organiseren.

Ik kan natuurlijk ook verkeerd redeneren, maar zou graag iets vernemen van mensen die er meer zicht op hebben.

Groeten
Georget

How many rings Dutch and Belgian federations order every year? How many pigeons participate in races as yearlings? Where is the difference between these two numbers? How many youngsters you keep for the next season? Derby Arona is a problem! Are you really sure?

Eddy, ik hoop gewoon dat die race dit jaar beter verloopt. En wat je zegt dat die man royaal leeft hiervan, oei oei, ik denk dat je beter eens naar daar trekt, die man is echt niet geinteresseerd in geld, en volgens mij overleeft hij er amper van. Hij is gewoon gepassioneerd door duiven en dit project en doet er echt alles aan om er het beste van te maken, het is gewoon jammer dat het in Tenerife blijkbaar gewoon niet lukt. Niet alleen op one loft races, maar onlangs was ik nog op Lanzarote en het gewone duivenspel is even dramatisch qua verliezen. Eigenlijk zou het erop kunnen neer komen dat je gewoon niet met duiven kunt spelen op die eilanden wegens klimatologische omstandigheden...wel jammer voor die mensen, want zij beleven de sport daarginds echt nog als een sport en hobby.

Beste Eddy

Ge hoeft nog niet zo ver te gaan kijk maar eens in ons eigen Nevele hoeveel duiven worden er geplaatst en hoeveel halen de eindvlucht van Ongeveer 460km.En hier heeft men een vluchtlijn zo plat als een biljart.Alle eenhokraces verbieden lijkt mij de properste oplossing MAAR ?????? mvg

Reactie op Pappens Georget.Over orientatie van duiven is nog niet veel geweten ondanks vele studies en experimenten.De natuur geeft zijn geheimen niet zomaar prijs blijkbaar, ... en maar goed ook, want anders was het niet meer voor de gewone man.De twee laatste races vanop Gran Canaria naar Tenerife zijn vlekkeloos verlopen (nagenoeg 100% terug).Waarom verliepen deze 2 vluchten goed, terwijl de 2 vorige niet zo goed verliepen....de eilanden lagen toch nog steeds op dezelfde plaats?! De overgebleven duiven hebben blijkbaar toch iets meer kwaliteiten dan deze die het spijtig genoeg niet gehaald hebben.Ik denk dat men de dieronvriendelijkheid niet mag overroepen,want uiteindelijk worden de duiven in zeer goede gezondheid gelost en mogen ze met hun vrijheid doen wat ze willen.Het klimaat is zeer gunstig en de verloren gevlogen duiven zullen het zeker niet koud hebben op de Canarische eilanden.

Ik vind 12 "survivers" van hoeveel waren het ook alweer 2500 .....geen ramp meer maar een "duivenkatastrofe"....of heeft "Tenerife met het korte geheugen" daar een ander woord voor?????
Neen 95% die in de zee mogen verdrinken is niet echt "dieronvriendelijk" hé...neen wij overroepen dat eigenlijk hé.....het zal wel aan ons liggen hé Mr Tenerife..............
Droom maar rustig verder van succes en trek het u niet aan dat er ev weer 95% verdrinkt..als het maar kassa kassa is hé manneke...en nu niet meer leuteren over oriëntatie hé....

I am here in Tenerife Tenerife pigeons are lost both in the south and the north are large losses at the end of the competitions we are 30% to 40% of our pigeons, but note that we travelled on sea we travel from 30 kilometers to 1200 kilometers the losses of the mr Ledesma has nothing to do with the loss of our impermeable fail to comply with our reality a greeting

Hey Eddydhee , Niemand verplicht je om in Tenerife mee te doen !!! Jou mening is gelukkig niet de mening van iedereen. Als ik jou bezig hoor laat ons dan hier de duiven een jasje aan doen tegen de kou of geef ze een paraplu mee als het zou gaan regenen.
THX

Derby Arona 2012

We are here for the 2nd time for the final of the derby. We know local fanciers and understand the difficulties in racing over here in Tenerife. Many people post comments about losses and also prize structure etc, but all i can say is that the rules are there at the start, the conditions are known to local fanciers and therefore the losses are anticipated. It is a hard race, which is run very well and enjoyable to all who make the trip to the final. i have no hesitation in sending again even though there are no guarantees about making the final! It is a very hard race!

My felicitations for your performance on the Derby Arona Tenerife Race.You must have strong pigeons with exceptional skills. What's your pigeons name.

@ lemonpowercolur, van Engelse manieren gesproken, een simpel dankwoordje aan de Belgische duivenliefhebber wiens duifje (Achilles2) u vorige Derby Arona zoveel plezier (en geld)geschonken heeft, is toch het minste wat je kon doen? En Eddy toch, je bent toch slim genoeg dat je tegen PIPA niet kunt optornen? De meeste duiven in Tenerife duiken niet in zee, maar blijven op het eiland vanwaar ze gelost worden en daar worden ze binnengehaald en NIET meer terugbezorgd door de lokale duivenliefhebbers (dieven!!).

Mr Gerry Mertens

Het gaat mij niet over aldaniet "verplicht" meedoen manneke...hou nu eventjes je hoofd schuin zodat (al) je verstand aan één kant zit en tracht te volgen....
Tenerife is een deel van Europa,als er nog een paar rampen gebeuren zoals er reeds waren kan je er je kop op verwedden dat er "eens iemand" die het NIET ZO GOED VOOR HEEFT met de duivensport (en er zijn er veel meer dan je denkt)wel eens via de één of andere instantie gaat reageren met het gevolg dat we ons "kotjes" mogen dicht timmeren of nog hoogstens "elk in eigen land mogen spelen"....snapt ge het al een beetje....er zijn in Europa ook nog mensen die "WEL IN TEGENSTELLING TOT JULLIE" om het welzijn van dieren geven.....ja daar verschiet ge van hé dat zo'n mensen bestaan....en ik zeg dit niet om te lachen hé manneke maar om te "waarschuwen" voor het te laat is....
Vorig jaar kreeg ik ook al de wind van voren van enkele "stomme Aussies" die het ook zo'n "super organisation" vonden en mij een idioot omdat ik het een "slachting" noemde..maar wat kan het hen schelen als wij hier met de gebakken peren zitten...??? zij spelen toch gewoon verder met duiven ginder "down under"....en wat moeten wij dan doen.....duiven kweken om ginder one loft races te gaan spelen.....kijk ik ben niet tegen one loft races , ze zijn een mode verschijnsel geworden en sommige mensen die anders misschien zouden stoppen doen verder en geven duiven mee op die races.
Niets op tegen maar als er nu nog iemand is die niet overtuigd is dat Derby Arona een schande is voor de goedmenende melker...ok God moet blijkbaar van elk zijn getal hebben....gesnapt....????
Ok hou je hoofd maar terug recht en denk maar eens goed na over mijn reaktie.

Sportieve groeten uit Zedelgem.

D'Heedene Eddy.

Aan Tenerife,
Je verblijft daar blijkbaar, gezien uw schuilnaam...
Wil je voor mijn interesse eens nagaan hoeveel zwaluwen, ooievaars, gansen en andere Europese trekvogels je daar kan ontwaren in het tussenseizoen?
Hiermee bedoel ik dat ze in de lente(de meeste) er niet meer zijn

Misschien belachelijk, maar zijn er daar ook haaien aanwezig in de omringende kuststrook?

Hier zie ik in de herfst de trekvogels overtrekken naar zuiderse oorden.
Zowel heen en terug(dit laatste in de lente dan)...
Maar vermoedelijk wijken ze af naar het Afrikaanse vasteland(de agoon weet je nog?).
Ik vervolledig mijn idee... indien geen trekvogels.. dan ook geen duiven lossen??
Is voor mij een vraag en voor u en vele anderen hopelijk een weten.
Dank bij voorbaat.
Georget

Eddytje , ik ga mijn tijd niet meer aan u verdoen , ik heb de indruk dat ge niet mee durft te doen aan loft races , geen probleem , ieder heeft zijn beperkingen en die van jou zijn me duidelijk . Doe verder waarmee je bezig bent en laat andere mensen doen wat ze graag doen, wat het ook is.
Grts

Iedereen in Tenerife succes toegewenst en hopend op een mooie finale!

Jerry en Tenerife

Ik ga stoppen met mij op te winden , sorry ik dacht dat jullie ook duivenliefhebbers waren,stom van mij hé , kinderen puberden vroeger ook....maar niet zolang als jullie nu blijkbaar...blijven proberen misschien komt het verstand toch nog....en nu beiden gaan slapen hé 'tis al laat.

PS: 'k moest jullie de groeten doen van Plop.

Jammer dat een forum altijd moet degraderen tot modder gooien.
Eigen gelijk primeert.

Wie heeft gelijk?

De duivensport moet inderdaad eens nadenken wat het impact van z'n handelen is in de maatschappij.
Wat zou de gewone burger denken van een wedstrijd Tenerife?

Anderzijds zijn de vluchten zoals we ze nu inrichten in België / Nederland wel de norm?
Alle duiven op een hoopje thuiskomen? Wolkje in de lucht, beetje wind tegen, ... uitgesteld tot morgen. Moet je opkijken naar duiven die dat kunnen? Ideale omstandigheden en ze komen ongelooflijk maar waar allemaal thuis, de ene al sneller dan de andere.

Al zo'n zaken hebben er voor gezorgd dat er steeds minder mensen willen meedoen in het 'eigenaardige' wereld van de duivenmelkers.
Zouden we het roer niet eens omgooien?

Peter,

De twee tussenkomsten die ik gedaan heb hier is geen directe kritiek op de feiten hoor.
Ik wou alleen maar een mogelijke verklaring zoeken voor het falen van de laatste uitgaven.
Iedereen is uiteraard vrij van deelname.
Hopelijk verloopt het dit jaar beter.
Spijtig genoeg is er tot op heden nog geen afdoende uitleg op de eerste hypothese en tweede vraag.

Georget

Geachte collegae ,

Als ik deze oratiae hier op het forum hoor, lijkt me dat een goeie versie van een Jambers aflevering uit de oude doos met de heer Eddy die de kroon spant qua niveau . Van de indruk van een gefrustreerd ambtenaarsstatuut kan ik me bij deze niet ontdoen ,sorry Eddy,.
Verder wens ik iedereen in Tenerife `,bonne chance.

Verder vind ik het oke dat pipa zich naar Tenerife begeeft om de duivensport een keer op een andere manier te belichten vanuit een compleet andere hoek dan we hier gewoon zijn. Nikolaas zal, hem kennende, ook hier uitstekende propaganda voor de duiven aldaar kunnen maken en een uitstekende veiling organiseren die in het verre oosten al lichtjes doet fonkelen in de ogen aldaar, want uiteindelijk gaat het hier over doorgedreven geselecteerde duiven die in principe even hoog of zelfs hoger kunnen worden ingeschat dan hun fond broers alhier.
We mogen ons niet zoals rapper Eddy T. laten opnaaien door het feit dat we ons hier god wanen en de waarheid in pacht hebben , elke cultuur heeft zijn eigenm gewoontes in die zin een tip voor Eddy, laat u een keer onderdompeklen in andere culturen want het lijkt of je jaren opgesloten hebt gezeten maar ik respecteer uw visie maar we moeten vooruit en Belgie is klein.

Zo mijne heren gegroet
non nobis domine

Mr Reinaard

Ik kan er ook niet aan doen dat ik "liefhebber" ben,en ja ik durf nog reageren met "MIJN NAAM" iets wat niet van iedereen kan worden gezegd.
Meer woorden ga ik er niet meer aan vuil maken,behalve het feit dat je maar eens aan Nicolas moet vragen wat hij mij de vorige keer "privé" heeft gemaild....als jullie niet snappen dat "onze hobby" door dergelijke inrichting in gevaar komt....mij goed....dom zijn is een recht.

Mvg Eddy

Aan de redaktie van Pipa

Voilà , tot dergelijke zever zijn we gekomen Nicolas en dat dank zij het feit dat jij je woord niet hebt gehouden dat je ik citeer:"Mij 100% gelijk gaf dat dit niet kon en dat in de toekomst Pipa zich van dit débacle zou onthouden" en dat je wegens contractuele verplichtingen "niet verder kon dan de 12 overgeblevenen" te verkopen op Pipa.
Tot zover uw mail van anderhalf jaar terug...en door toch weer in te gaan op een uitnodiging voor een reisje zijn we in deze "stupide discussie" verzeild....proficiat ik dacht dat iemand die een omzet van 10.000.000 euro draait op een jaar aan 30% commissie genoeg geld heeft om zelf een reis te boeken zonder te moeten ingaan op dergelijk uitnodiging.
Verder kan ik je enkel aanraden als je nog wilt mensen laten reageren op artikels die kwaad bloed kunnen zetten dit enkel te laten gebeuren als ze minstens "de moed" hebben dit te doen in hun eigen naam ipv "anoniem" anderen te laten bespugen.Ik zal er verder geen last meer van hebben want Pipa zal niet meer mijn startpagina zijn...

Met verontwaardigde groeten en verder veel succes.

Eddy.

Ojala se le de bien
las palomas de las palmas sin todavía sin tocar la isla la suelta de puerto rosario totalmente una locura
las palomas tienen un descanso de 11 días
todavía no han tocado la isla
para mi entender tiene mucho descanso y poca experiencia
la locura del señor ledesma sin ninguna duda es lo siguiente
ledesma comenta
Anilla de oro de ley a las primeras 10 clasificadas en la carrera final
(*Los premios están sujetos a un mínimo de 2000 activaciones = 100% - 1500 Pichones = 50%)
(Según las bases la carrera 2012 se ajustará al 25% de los premios excepto el primer premio final al 50% y los ganadores de coches)

los premios serán totalmente ridículos
de 2000 activaciones 100%
de 1500 activaciones 50%
de 1000 activaciones que es lo que le sucede averiguen ustedes mismos
solo se salba lo de los coches
de 2000 activaciones a 1500 de 500 palomas rebaja 110.000€
pues calculen de 1500 palomas el premio es 110.000
de 1000 es 55.000 € repartido toca a peseta
e si pasa lo que pienso mejor no contarlo
de 220.000 y un poquito mas repartirá miserias
e si no le anotamos una palomita para el prosimio año

señor ledesma ¿por que no ases la final de las palmas sabiendo que le queda casi ninguna palomas?
Un saludoQue fa sil es jugar con el dinero de los demás
presume de un derbi de un cuarto de millón de €
cuando la realidad no creo que supere los 60.000€ en premios

y ahora nos mete otro gol con otro derby de 50.000 mil € con 1800 activaciones
si en el cuarto millón de € no llega a 60.000 € en premios la paloma a 220€ y mas de 1000 palomas activada como coño la paloma 80€ va a pagar 50.000€
que fa sil es ablaar de dinero de los bolsillos de los demás

Eddy,

Jammer van je reactie te lezen, nog veel succes in het komende seizoen !

Groetjes,

Nikolaas

Nicholas G Mr already have many years in this way for my understanding of Mr ledesma much information but little connoisseur a cordial greeting from tenerife

Eddy jarloes zijn is menselijk ik snap je heel goed maar als je het niet kan hebben dat anderen wel kunnen en jij niet blijf dan gewoon weg in plaats van negativiteit te strooien kun je je beter voer strooien aan je duiven.

Ik wens je veel succes met je ziekte (jarloers).

Arslan, wat Eddy hier aangeeft, heeft niets met jaloersheid te maken hoor, geloof me...

Lees eens de bijdragen op het forum en hier op de site over het verloop van de races vorig jaar... die zeggen voldoende hoor...

Als een staatshoofd een land bezoekt waar mensenrechten worden geschaad of andere zaken gebeuren die niet door de beugel kunnen, dan reageert de hele wereld daarop en wijst men met de vinger omdat met door een bezoek, het regime goedkeurt.

Trek de lijn eens door : als de toonaangevende duivensite een bezoek brengt aan een op zijn minst 'omstreden' one loft race....

En dit is dus wat Eddy wou meegeven...

Tomba,
als men zou gaan kijken hoe een gemiddelde duivenliefhebber selecteert zal dit ook 'op zijn minst omstreden zijn' vrees ik.Maar ik begrijp uiteraard wat U bedoelt.

EXTRA .....
Très belles vidéos et bonne
saison 2012 à tous .

81 pigeons in the final race and 2.500 at the start of the competition in november!! Compliments!! Another big success for Mr. Ledesma.
Best regards.

Filippo

Congratiulations Mr Ledesma

Amazing 1% of all the birds who started have found their home from a 300 km race....fabulous result...and now a big success in the sale and you can survive another year...
Super..."the slaughter of Tenerife" did it once again thanks to all those "gamblers".....

Allez Nicolas

Zet ze maar rap op Pipa "die helden" zodat ze nog wat opbrengen want "nen duvelszak" is nooit gevuld..

Weeral een nieuwe medewerkster voor Pipa:

Hopelijk ingehuurd als "moraalridder" voor mens en dier...
want het is echt nodig aan het worden , Poco Loco kon nog net maar "al te gek" blijft NOOIT duren...NERGENS..ook niet bij de uit de hand gelopen "jongensdroom"...tijd voor wakker te worden mannekes....hoog tijd...als er mij nu nog mensen bellen of mailen wil dat toch wel iets zeggen hé..

Eddy

Beste Eddy Het zit u wel erg hoog heb ik zo de indruk volgens mij is het een stem in de woestijn denk aan uw gezondheid man ; Persoonlijk zit ik al in bestuurskringen sinds 1966 en het is oh zo moeilijk sommige zaken waarvan je denkt dat moet toch kunnen erdoor te krijgen.Mijn strijdbijl is allang begraven want het is vechten tegen de bierkaai.Denk er goed aan "VOOR GELD DANST DE BEER" en als het dan toch fout loopt zoals op TENERIFE dan maakt "GELD WAT STOM IS RECHT WAT KROM IS". mvg

THE GRAN DERBY DE LEDESMA
are going to tell lies of Mr ledesma

1 - friend colombófilo, my name is Jose Ledesma Batista, my reputation as colombófilo and Championships won in these last 15 years encourage me once again to take care of their chicks, with a firm commitment to good purpose and for seeking to bring back as much as possible.

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA SPEAKIN

2 - the deadline for chicks receiving is from May 1 until September 30

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA saying

3-220€ per each pigeon

ESTO SI LO TIENE clear

4 - much more than 220,000!
PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA
SPEAKIN

5 - "one of the greatest tests globally known in which each competitor has a chance equitable to succeed!"

NI PUÑETERA IDEA of what this saying

6 - each team will consist of five (5) nestlings; one registered (active) and four reserve. Registrants are defined as a pigeon which 220 euros registration fee has been paid.

No bloody IDEA what this SPEAKIN

7 - reserves the right of admission. Pigeons, formalized registration, will become property of the organiser,
ESTO SI LO TIENE
clear

8 - the registration period will be open from 1 April until 30 September

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA saying

9 - the cost of each pigeon will be 220 euros. This amount must be paid before shipment of the chicks to the Canary Islands.

ESTO SI LO TIENE clear

10 - account name of: Ledesma international A.C. Arona
Bank: La Caixa de Barcelona
account number: 2100-4794 - 24-0200020238
number IBAN: ES29 2100 4794 2402 0002 0238
number Swift: CAIXESBBXXX

ESTO SI LO TIENE clear

11 - gaining success in the great day requires that all the chicks receive a correct preparation

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA SPEAKIN

12 - to reduce losses of nestlings in the first Gran Canaria, the following training plan will be made before the first Hot Spot: first Gran Canaria will be held as training 3 times

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA SPEAKIN

13 - in each team selected 3 groups: Grupo-A, Grupo-B and Grupo-C. Are allocated depending on the amount of pigeons activated by each socio:br
5 assets: 2 to the Prime Grupo-A, 1-second Grupo-B, 2 to the third Grupo-C

4 assets: 2 to the Prime Grupo-A, 1-second Grupo-B, 1 to the third Grupo-C

3 assets: 1 to Prime Grupo-A, 1-second Grupo-B, 1 to the third Grupo-C

2 assets and any not activated: 1 to Prime Grupo-A1 second Grupo-B
2 assets and others lost: 1 to Prime Grupo-A, 1 third Grupo-C

1 active and no not activated: 1 Grupo-A prime
1 active and others lost: 1 to the second Grupo-B

no bloody IDEA what this saying

14 - the first Gran Canaria will be held as training of 3 vez:
(Los_pichones_serán_separados_por_grupos_(A))((, B, C) by numerical order one week before these coaches) due to the nature of these separate loose learning and there are no prizes or points, it is possible that some pigeons of the groups A and B can be passed to group C if they are unable to be sent for any reason whatsoever.
Day-1: train from G.Canaria: Grupo-A

day-2: train from G.Canaria: Grupo-B

day-3: train from G.Canaria: Grupo-C
from this point start the careers of prizes and cars.

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA SPEAKIN

15-competition of the Knock - Out (deleting) - four rounds - A winner - 5000 euros!

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA SPEAKIN

16 - the organizing entity will run with the amount of the costs of transport to all loose.
ENSIM MESSING

17 - rated competitions plan
will be two loose from the island of Gran Canaria and another preferably from Fuerteventura

PUÑETERA NI IDEA DE LO QUE ESTA saying

18-approximately 300 from the island of Fuerteventura.
APPROXIMATELY 30 km less

Leyendo las bases del señor ledesma
veo mas del 90% no se ajustan a la realidad
diciendo y realizando mentiras y trampas
lo único claro son los pagos

An extreme sport (also called freesport, action sport, and adventure sport) is a popular term for certain activities perceived as having a high level of inherent danger. These activities often involve speed, height, a high level of physical exertion, and highly specialized gear or spectacular stunts.


While use of the term "extreme sport" has spread far and wide to describe a multitude of different activities, exactly which sports are considered 'extreme' is debatable. Extreme sports tend to be more solitary than traditional sports. (Rafting and paintballing are notable exception, as they are done in teams.) In addition, beginning extreme athletes tend to work on their craft without the guidance of a coach (though some may hire a coach later).
Activities categorized by media as extreme sports differ from traditional sports due to the higher number of inherently uncontrollable variables. Athletes in these activities compete not only against other athletes, but also against environmental obstacles and challenges. These environmental variables are frequently weather and terrain related, including wind, snow, water and mountains. Because these natural phenomena cannot be controlled, they inevitably affect the outcome of the given activity or event.
In a traditional sporting event, athletes compete against each other under controlled circumstances. While it is possible to create a controlled sporting event such as X Games, there are environmental variables that cannot be held constant for all athletes. Examples include changing snow conditions for snowboarders, rock and ice quality for climbers, and wave height and shape for surfers.
Whilst traditional sporting judgment criteria may be adopted when assessing performance (distance, time, score, etc.), extreme sports performers are often evaluated on more subjective and aesthetic criteria.This results in a tendency to reject unified judging methods, with different sports employing their own ideals and indeed having the ability to evolve their assessment standards with new trends or developments in the sports. We can applied to Derby Arona-TENERIFE Very Happy

Derby Arona-TENERIFE viewed from the other side of the window:

Hi Jose, Inma & All Staff,

I feel I must say how much I enjoyed the whole race series over 2011/12 and that was all capped off by actually coming 2nd in The Final Race.

Of course I have vast experience over many years in One Loft Races literally all over the world and must admit that the information you continue to give to your entrants and other pigeon fanciers around the world is First Class to say the least.

It was a real pleasure to finally be part of your race and you and the rest of your staff must have been delighted to get 41 pigeons return. The online videos films are always great to watch and you really do know how to get the best out of these. The way you present the race is a great credit to you and I am sure that this is something you are very proud of?

I was only sorry that I could NOT to travel over for this race but unfortunately I had two very important business meetings, one which I managed to get changed but unfortunately the other one I could not get an alternative date, so I had to attend this. Still once I know the Final Race date for the next race, I will try to make plans much earlier for the next race.

I have today received my 2nd Place Trophy, Diploma and Gold Ring from David Whitefield who very kindly acted on my behalf at the Gala Dinner and then brought these back to the UK and then couriered them to me. These will stand in my Trophy Cabinet with great pride and I will wear the Gold Ring on my gold chain that I already have around my neck.

Your Gala Dinner video looked a fantastic event and all that were present seemed to enjoy themselves and it was also great to see so many different countries collecting awards right throughout the race series and then also on the Final Race.

Every video clip you put on your state of the art web site is very professionally presented and this is something else that is a great credit to you and your whole "TEAM".

I must close now and wish you every success for the future.

CONGRATULATIONS ONCE AGAIN FOR ORGANISING SUCH A GREAT EVENT.

Best regards. Yours in sport, Paul Smith, UK Suncity Coordinator

very fantastic...

Mr. Reporter: what about the best pigeon on the Arona Tenerif, the Ace Pigeon car winner etc. Did you forget about the best of the best in the event?
Just a reminder, the pigeon ring number is P11 – 1165837 the property of Mr. Luis Marques also from Portugal!

Inácio.

Very good organised

Tomba,
als men zou gaan kijken hoe een gemiddelde duivenliefhebber selecteert zal dit ook 'op zijn minst omstreden zijn' vrees ik.Maar ik begrijp uiteraard wat U bedoelt.

A wonderful visit