Search

St Joris-ten Distel - Beernem (BE) - Kampioenschappen 2009

Voorzitter Hubert Depoorter van Duivenbond Sint Joris, verzamelde zijn comité en vrienden voor de jaarlijkse kampioenenviering.
Voorzitter Hubert Depoorter samen met zijn vrouw danken de Heer en Mevrouw Philip van Pottelberghe de la Potterie voor het ter beschikking stellen van de prachtige inkorflokalen op het domein van hun kasteel. Ondertussen stelde Hubert de onvermijdelijke vraag om er nog een jaartje langer te mogen inkorven waarop met een brede glimlach van het paar ‘Yes’ werd geantwoord.

Ook de Burgemeester was present op het feest. Hij bracht hulde aan de familie Schreel en Filip Norman voor het behalen van een nationale overwinning vanuit Tulle en aan provinciaal kampioen West-Vlaanderen Maurice Mattheeuws.

Ook de helpers van de maatschappij werden niet vergeten...

Een foto met alle helpers samen, een moment waarop er geen pintje te verkrijgen was

Benny Van Poucke samen met vrouwlief op de foto, ze werden kampioen snelheid jaarse.

Firmin Goosens, kampioen kampioen snelheid oude.

Het kampioenschap Ablis jongen was een kolfje naar de hand van Wim Van Boven.

De gebr. Van Landschoot mochten ook op het podium. Dit broederpaar won een overkoepelend klassement.

Romaan Bracke is er ook altijd bij als topprijzen worden uitgedeeld. Dit jaar was hij de beste in het najaarskampioenschap

Georges Croene was dan weer de beste van Groot-Beernem in 2009.

De Superkampioen 2009, Roger Lonneville, er stond dit jaar geen maat op zijn duivenspel. Werd kampioen Ablis jaarse en oude en is in alle klassementen bovenaan terug te vinden. Zo wordt je Algemeen kampioen van een maatschappij.

De groepsfoto van alle kampioenen 2009, Na alle plechtigheden schoven ze met  145 hun benen onder tafel.