Search

Kampioenenviering bij de keurmeesters van de B.C.K./C.B.J.S. 2011-2012 was top

Op zondag 22 juli werden de kampioenen van het voorbije criterium B.C.K. 2011/2012 gehuldigd in lokaal De Lijmpot van duivenmaatschappij de Snelle Duif Jabbeke.

Het bestuur van de B.C.K./C.B.J.S., de keurmeesters en tal van spelers waren aanwezig om de kampioenen te vieren.

Na het uitgebreide welkomstaperitief met hapjes, geschonken door de lokaalhouder Gratien Janssens, bedankte de nieuw verkozen voorzitter Dhr. Joseph Deboyer in zijn welkomstwoord de vele aanwezigen om samen met het bestuur de kampioenen te vieren. Hij sprak tevens de hoop uit dat de vlotte samenwerking tussen K.B.D.B., het bestuur van de B.C.K./C.B.J.S. en de keurmeesters zich ook naar seizoen 2012/2013 toe verder zou zetten.

Nadat het gezelschap genoten had van de uiterst smakelijk bereide warme beenhesp met groentjes en frietjes, verzorgd door traiteur Quicke, kregen de kampioenen hun mooie trofeeën in handen, geschonken door de K.B.D.B. De firma Teurlings, sponsor van de B.C.K./C.B.J.S., had gezorgd voor een reuzenpakket aan prijzen, waaronder duivenvoer en bijproducten voor de kampioenen en alle aanwezigen.

Het bestuur van de B.C.K./C.B.J.S. houdt er dan ook aan de firma Teurlings te bedanken voor hun zeer gewaardeerde steun aan de organisatie.

Dhrn. Edmond Praet (secretaris) en Joseph Deboyer (voorzitter) overhandigden de aanwezige dames van de keurmeesters een mooi bloemstuk.

Tot slot volgde nog een mooie tombola met een overvloed aan prijzen.

Dhr. Rony De Rycker (schatbewaarder) liet dan ook doorschemeren dat een dergelijke organisatie naar volgend jaar toe zeker voor herhaling vatbaar is. De vernieuwde aanpak sloeg goed aan bij alle aanwezigen. De voorzitter bedankte tot slot nogmaals allen die bijgedragen hadden tot de goede afloop van dit grandioze feest. Aan het eind van de viering keerde iedereen welvoldaan en tevreden huiswaarts. Niemand vertrok met lege handen.

Proficiat aan de kampioenen en het bestuur. Om de eindstand criterium BCK 2011-2012 te lezen, klik hier.

Foto’s en sfeerbeelden van de viering vindt u in bijgevoegde fotoreportage.