Search

De Grand Slam en de Vierdaagse van de Zwalmvallei huldigen hun kampioenen

Het wordt stilaan een traditie dat de huldiging van de kampioenen van de Grand Slam en de Vierdaagse van de Zwalmvallei samengaat met de viering van de kampioenen bij De Arend Rekkem. Met 207 inschrijvingen is het duidelijk dat deze gezamenlijke organisatie in de lift zit.

In het prachtige kader van Huis Vanwonterghem te Kuurne werd het een hoogstaand feest met alles erop en eraan: lekker eten, prachtige prijzen en een toffe ambiance tot laat in de avond. Tussendoor passeerdere een hele rij klinkende namen de revue. We sommen ze hier voor u op.

Bij de Steeple Cup ging de eer naar Chris Hebberecht uit Evergem. Tweede werd Etienne Meirlaen (St.-Martens Latem) en derde Roger Mylle (Bellegem).


Podium Steeple Cup 2015

Bij de Nationale Marathon stond de tandem De Smeyter-Restiaen op het hoogste schavotje. Marc Pollin (Snellegem) en Daniel Aerens (Drongen) vervolledigden het podium.

De Nationale Decathlon bracht opnieuw Chris Hebberecht als overwinnaar. Deze keer werd hij geflankeerd door Marc Pollin en Mathias Dewitte (Belsele).

In de Superprestige prijkte Marc Pollin met de bloemen. Marc Verschelde (Zulte) finishte als tweede, Reybroek en zonen (Melsen) als derde.

Voor de derde maal stond Chris Hebberecht op de bovenste trede van het podium, nu bij de Champions League oude duiven. Marc Pollin werd hier opnieuw tweede. Team De Jaeger Freddy (Knesselare) eindigde derde. Bij de jaarlingen was De Vroe-Van Gaver aan het feest. Joel Verschoot (Ingelmunster) en Marc Vlaeminck (Ramsel) vulden het podium aan. Eric Claus (De Pinte) haalde het bij de jongen. Hij finishte voor Gevaert-Lannoo (Deinze) en Marnick De Neve (Aalter).

De Vierdaagse van de Zwalmvallei ten slotte zag bij de lichte fond De Vroe-Van Gaver zegevieren. Zij werden geflankeerd door Julien Vaneenoo (Wingene) en Van De Walle Marc en Franky. Fond oude zag Joel Verschoot aan het langste eind trekken. Freddy Strubbe (Bassevelde) en Chris Hebberecht vulden het podium aan. Op de grote fond was Marc Pollin de sterkste. Reybroek en zonen werden hier tweede, Chris Hebberecht derde. Fond jongen werd beheerst door Gevaert-Lannoo. Zij klopten Marnick De Neve en Eric Claus.


Podium Zwalmvallei Fond Jongen 2015

Nadat ook de kampioenen van de Arend Rekkem de revue gepasseerd waren, werd nog hulde gebracht aan de nationale overwinnaars en de nationale kampioenen.

Het podium werd vrijgemaakt, de DJ opende alle registers en in geen tijd stond de dansvloer vol. Iedereen tevreden dus.

Op naar het seizoen 2016 waar iedereen met volle moed naartoe kijkt.