Search

De Brive-Vrienden vierden hun kampioenen 2012

De Brive Vrienden hebben hun kampioenen 2012 in het lokaal van "Union et Liberte" te Zwijnaarde opnieuw op passende wijze gelauwerd.

Met mentor Luc Bafort als trekpaard groeide het kampioenschap van de Brivevrienden uit tot een competitie met aanzien. Doelstelling was steeds en blijft nog altijd... een kampioenschap met gelijke kansen voor groot en klein. Hoe kon men het mooier inkaderen dan een kampioenschap te organiseren met de 1° getekende op de eerste nationale fondvlucht van het seizoen, oorspronkelijk uit Brive (vandaar hun naam 'Brivevrienden'), de jongste 2 seizoenen omgetoverd en vervangen door Limoges. Vandaar dus dat het kampioenschap nu doorgaat met de 1° getekende uit Limoges van begin juni!
De kampioenenviering vond ondertussen reeds plaats, en werd opieuw een groot succes. Veel volk bij een goede receptie  en een smaakvol eetfestijn en ere aan de winnaars op een prachtige bijeenkomst. De laureaten mochten samen het bestuur op de foto, met de tandem Schoors-De Waele als grote triomfators van de avond.

 

DEFINITIEVE UITSLAG 2012 (LIMOGES 2 JUNI 2012)

150 INSCHRIJVINGEN: 3750 Euro

opmaak door Luc BAFORT (tel 03/711.39.56, e-mail: cttb..utblnae eefoer@l)