Search

Belgische winnaars van de PIPA-rankings gehuldigd op Fugare

De beste duiven op de (inter)nationale vluchten vindt u terug in de PIPA-rankings. Op Fugare werden de diploma’s overhandigd aan de winnaars van de PIPA-rankings en aan de winnaar van de internationale PIPA-IATP-ranking uit 2015.


Gerard Ledoux uit Rollot (FR), winnaar PIPA-IATP-ranking 2015

Waar zitten de beste duiven van het land op de (inter)nationale vluchten?

Sinds 2013 heeft PIPA een rekenwonder in dienst dat dag in dag uit elke provinciale, zonale en nationale uitslag binnenstebuiten keert, op zoek naar de beste duiven op bepaalde vluchten over bepaalde perioden. Dat laat ons toe om een rist PIPA-rankings te berekenen en de trouwe PIPA-bezoeker een overzicht van de beste duiven van het land te presenteren op de (inter)nationale vluchten.

De PIPA-rankings genieten een stijgende populariteit. Terecht! De beste duif van het land bezitten op een bepaalde nationale vlucht over de jongste 2 of 3 jaar… of de beste duif van het land op uw hok hebben tijdens het aan gang zijnde speelseizoen op de nationale vluchten in uw uitverkoren discipline (halve fond, fond en/of grote fond) en dit over meerdere vluchten… een liefhebber mag er best fier op zijn. Het streelt het ego, en staat mooi op een erelijst. Geen wonder dat de PIPA-rankings veel aandacht genieten en druk bezocht worden op de PIPA-website.  Voor tal van liefhebbers is het zelfs een streefdoel om zo hoog mogelijk te scoren in hun uitverkoren ranking. Mooi toch?
De winnende duiven in iedere PIPA-ranking zijn stuk voor stuk superieure crackduiven en asduiven.

Bekijk de PIPA-rankings met de Belgische winnaars uit 2015


Wilfried Stiel uit Arcen (NL) had de beste Barcelonaduif over 5 jaar Barcelona op internationaal vlak in de PIPA-ranking

Op de beurs Fugare werden op de PIPA-stand de diploma’s overhandigd aan de Belgische winnaars van de verschillende PIPA-rankings uit 2015, en de winnaar van de beste Barcelonaduif over 5 jaar op internationaal vlak, Wilfried Stiel uit Arcen (NL).
Het hoogtepunt was uiteraard de huldiging van de winnaar van de PIPA-IATP-ranking 2015, met Gerard Ledoux  uit Rollot (Fr) als prachtig laureaat.
Bekijk de uitslag van de PIPA-IATP-ranking 2015

Onderstaande fotoreportage brengt de Belgische winnaars uit 2015 in beeld. Het PIPA-team wenst alle laureaten een dikke proficiat!

Comments

Bravo la famille LEDOUX. Je vous souhaite la même pour 2016.