Search

All information on events in Belgium and on championships in which only Belgian fanciers can participate is provided in this section.
Race Report

(19/08/2019) CFW maakt zijn fondkampioenen bekend

Alain & Luc Vandenberghe (Ronquières), Olivier Dewolf (Besonrieux), Michel De Smaele (Bracquegnies), Ariën-De Keyser (Tielt-Winge), Gilbert & Julien Pronckaert (Schepdaal), Jean & Robert Calonne (Péruwelz), Stijn & Jeroen Rans (Wijgmaal) zijn de fondkampioenen van Club Fond de Wallonie.

Race Report

(14/08/2019) Frans Bungeneers (Ranst, BE) wint het 3-jaarsklassement Gouden Vleugelcompetitie

De Brugse Barcelona Club maakte eerder de Gouden Vleugelwinnaars bekend. Onderhand kennen we ook de winnaars van het 2-jaars en 3-jaars klassement. Dat zijn respectievelijk Marc Lievens uit Balen en Frans Bungeneers uit Ranst.

Race Report

(11/08/2019) Gouden Vleugel competitie Brugse Barcelonaclub

Hierbij de voorlopige uitslag van de Gouden Vleugel competitie van de Brugse Barcelona Club. Dit jaar namen 951 leden deel aan die competitie. En het is Raf Stynen uit Geel dit met de hoofdprijs aan de haal gaat. Het feest gaat door op 19 oktober in de Vossenberg te Hooglede.

Race Report

(21/06/2019) Europacup Barcelona 2019

Dit internationaal kampioenschap wordt verspeeld met de eerst afgegeven duif op Barcelona van vijf liefhebbers die in éénzelfde lokaal inkorven. De rangschikking gebeurt aan de hand van de internationale uitslag.