Search

Video: De tandem Agy Verreckt en Pascal Ariën

Grote smaakmaker van de Belgische duivensport is zonder meer de tandem Agy Verreckt en Pascal Ariën.

De glorieuze winnaars van het 1. Nat. kampioenschap grote halve fond KBDB 2010 .. met provinciale, interprovinciale en zelfs zonale overwinnaars in de gelederen … om maar niet te spreken van de twee Olympiade duiven ‘Olympic Wacko’ en ‘ArgenTully’. Uit al hun fabuleuze vliegers en vermaarde kwekers werden 23 jonge duiven 2011 geselecteerd, die nu in een veiling van zeldzame klasse op PiPa worden aangeboden.

Comments

Over de lijn van Armstrong kunnen we meespreken, superduiven op ons hok de lijn van Armstrong gekruist met de oude basis en direkt 1°olympiade duif All round in Polen. Veel, succes met jullie verkoop maar met zoveel kwaliteit zal dit geen probleem zijn.

Goedendag,
Ik heb drie weken geleden bijna alle kweekduiven in handen gehad, en het zijn ongelofelijke duiven. Het zijn de duiven van deze tijd 2010/2011, super van bouw, smalle staarten, super ogen, gesloten stuit, korte achtervleugels en volop karakter, geen enkele, en dat was heel opmerkelijk, geen enkele viel door de mand qua uiterlijke kenmerken.
Succes in 2011
GJ Beute