Search

Vanrobaeys conceptstore opent deuren in Friesland

In samenwerking met Wichard de Vries wordt in Friesland de eerste Vanrobaeys conceptstore geopend. Het voormalig pand van Hobbyshop en Voeders van Tilburg in Kootstertille vormt vanaf begin maart het toneel voor de opening van de grootste duivensportshop van de Benelux.

Storemanager Wichard de Vries vertelt: “Ik heb er enorm veel zin in dit nieuwe concept. Met een heleboel scherpe acties en een nieuwe budgetlijn die speciaal voor onze vestiging ontwikkeld wordt, verwachten we een heleboel klanten te trekken.” Maar niet alleen voor de scherpe prijs kun je bij Vanrobaeys terecht. “We hebben enorm veel kennis in huis. Daardoor kunnen we iedereen voorzien van passend voedingsadvies.”

De winkel is er niet alleen voor duivenmelkers; ook eigenaren van honden, katten en vogels zijn van harte welkom. De vestiging heeft volop keuze in huis voor deze doelgroep. Op de hoogte blijven van de vorderingen? Volg de Facebookpagina van Vanrobaeys Duivensportcentrum Friesland voor de openingsdag en openingsacties!