Search

PiPa Support Auction 2010: traditionele afsluiter van een opnieuw grandioos verkoopseizoen

Een unieke kans om nog versterking binnen te halen met het oog op de toekomst. We zijn bij de nationale en internationale toppers nog eenmaal aan de bel gaan hangen op zoek naar iets uit het allerbeste dat op hun kolonie aanwezig is. Een duif uit hun topkoppel, uit hun asduif, uit hun nationale winnaar, ... Stuk voor stuk afkomstig van ‘wereldtoppers’ uit het vorige sportseizoen 2009.

De maand mei heeft zijn intrede gedaan, het sportseizoen 2010 draait inmiddels op volle toeren. De halve fondmannen hebben ondertussen hun beste paarden van stal gehaald, de "kleine halve fond" is in volle zwier, en de nationale Bourges van 22 mei zit eraan te komen. Ook de fondmannen zitten in volle voorbereiding en voelen stilaan de "kriebels" in de buik opkomen wegens het laatste weekend van mei de eerste nationale fondconfrontatie vanuit Brive op de agenda. Tijd dus om straks onze aandacht volledig toe te spitsen op het wedstrijdgebeuren.

De start van de "nationale vluchtkalender" op sportief vlak, loopt steevast zowat samen met het einde van het verkoopsseizoen  bij PiPa, dat traditioneel wordt afgesloten met de PiPa Support Auction. Een verkoopsseizoen 2009-2010 waar we opnieuw met grote tevredenheid kunnen op terugblikken: de 5e editie van de "Jewels of the Sky " scheerde opnieuw hoge toppen, er waren de succesrijke zaalverkopen van de "internationale Barcelonawinnaars", de familie Van Houten, en natuurlijk de "knaller van de eeuw" met de openbare verkoop Erik Limbourg waar meerdere bestaande records gewoon naar de prullenmand werden verwezen, niet in het minst deze van "duurste duif ooit openbaar verkocht", met de wondere "Eagle Eye"! Ook de andere verkopen waren een groot succes, waarbij we er niet alleen naar streven om de "beste duiven" ter verkopen, maar ook naar "exclusiviteit". We willen via deze weg ook een woord van dank richten aan de verkopers voor de uitzonderlijke kwaliteit aan duiven die ze via PiPa hebben aangeboden aan hun sportgenoten duivenliefhebbers wereldwijd, maar ook aan alle kopers voor hun vertrouwen in onze diensten en in de aangeboden duiven.

En eindigen doen we dus in schoonheid, met de "PiPa Support Auction", waarbij we bij de nationale en internationale toppers nog eenmaal aan de bel hingen op zoek naar iets uit het allerbeste dat op hun kolonie aanwezig is. Uit hun topkoppel, uit hun "asduif", uit hun "nationale winnaar", uit hun "supercrack" of "superkweker". Kortom een verzameling aan toptalent, aan absolute topklasse, stuk voor stuk afkomstig van wereldtoppers uit het vorige sportseizoen 2009. De poorten naar de "Hall of Fame" worden nog één keer wagenwijd opengezet. Een unieke kans om nog versterking binnen te halen met het oog op de toekomst. Denk eraan sportvrienden: bij de pinken zijn! Uw tegenstanders trachten voor te zijn. Het geldt niet alleen op de wedvluchten tijdens het vliegseizoen, maar evenzeer voor het binnen halen van versterking, voor het uitbouwen van uw eigen kolonie! Deze "PiPa Support Auction" is daartoe niet alleen een unieke gelegenheid, het is meteen ook de allerlaatste kans van dit verkoopseizoen 2009-2010! Een kans die u niet mag laten passeren.

Het goede doel

Zoals u weet, schenkt PiPa steeds een deel van de opbrengst uit deze "Support Auction" weg aan een goed doel. Vorig jaar hadden we vooropgesteld om een bedrag uit te trekken ter promotie van onze duivensport. U zal wellicht op onze website reeds vernomen hebben dat wij ons in het project "PPN" hebben geëngageerd, en een sponsorovereenkomst hebben afgesloten met de "Stichting Promotie Postduivensport Nederland" voor 3 jaar. Dit voor sponsoring van de bouw van een 5-tal duivenhokjes op jaarbasis, welke door de PPN aan de jeugd beschikbaar worden gesteld op diverse scholen en kinderboerderijen. Een eerste schijf van 9.000 euro werd reeds aan de "Stichting PPN" overgemaakt! Bij de aankoop van een duif uit de "PiPa Support Auction" levert u dus onrechtstreeks uw bijdrage ter promotie van onze duivensport, voor de toekomst van ons aller hobby!

Hierna gaat de deur van de "online veilingen" tot ergens in augustus onherroepelijk op slot, en richten we onze pijlen op het sportseizoen 2010. Ook onze PiPa-redactie staat opnieuw voor u klaar met reportages van de "nationale winnaars" en de uitblinkers van de week, gaan we voor u op zoek naar de "beste duiven" en de "beste liefhebbers" uit de wedvluchten 2010 bij het "uitspitten" van de uitslagen.

Live aanmeldingen op nationale vluchten

Nieuw hierbij is de module voor uw aanmeldingen op de nationale vluchten die in een nieuw kleedje werd gestoken door onze IT-mensen, Erwin & Kristof, waardoor u het verloop van de aanmeldingen op de landkaart "live" kan mee volgen, en finaal ook de 10 duiven met de hoogste snelheid volgens de aanmeldingen zal kunnen bekijken. Het oogt in ieder geval spectaculair, dat waren althans de indrukken van de personen die de "testcase" konden mee volgen! We stellen uw geduld nog eventjes op de proef tot 22 mei of het startschot van de nationale vluchtkalender met "Bourges I"!

U ziet dat de mensen van PiPa in het tussenseizoen niet hebben stil gezeten. Er werd  achter de schermen druk werk geleverd voor de verdere uitbouw van onze website, om u nog meer en beter te dienen. We zijn er met andere woorden opnieuw klaar voor, om u "up to date" te houden met het nieuws "heet van de naald" uit onze actuele duivensport! Dat zal binnenkort ook kunnen merken!

PiPa wenst u alvast veel kijk- en leesplezier en dankt u hierbij voor het ons gestelde vertrouwen!

De support auction loopt tot zondag 23 mei. U kan de veiling volgen op de pagina "Duiven te koop".

Comments

Félicitations du bien beau travail !

PIPA-----全球赛鸽运动的脊梁