Search

PIPA lanceert twee nieuwe features die gebruiksvriendelijkheid nog moeten verbeteren

Omdat PIPA een optimale gebruiksvriendelijkheid nastreeft, hebben we onlangs opnieuw twee nieuwe zaken aan ons veilingsysteem toegevoegd: een algemene zoekfilter om naar duiven in alle veilingen samen te zoeken en de mogelijkheid om alle info van één duif als PDF te downloaden.

Algemene zoekfunctie

Er was reeds een filter per veiling, maar nog geen filter die de gebruiker toelaat om in alle veilingen tegelijk te zoeken naar een bepaald type duif. Die algemene filter werd nu toegevoegd aan ons veilingsysteem. Klik op de knop Filter duiven in alle veilingen onder het overzicht van de lopende veilingen en ontdek voortaan alle interessante duiven in het volledige, huidige veilingaanbod!

PDF-export

Kocht u onlangs een duif bij ons? Dan wil u vast ook de informatie van uw nieuwste aanwinst bijhouden. Klik op de PDF-knop onder de keuringsinformatie van een duif en u beschikt over alle informatie van één duif in één document: foto van de duif, pedigree, foto van het oog, bijkomende informatie over de afstamming en de keuringsinformatie. Gemakkelijk, niet?