Search

Pieter Veenstra (Drachtstercompagnie, NL): Alle kwekers + 2 ronden onbevlogen jonge duiven 2017

Met de verkoping van de totale kweekploeg van Pieter Veenstra komen we aan één van dé absolute hoogtepunten van het veilingseizoen 2017-2018.

Familie Veenstra

Pieter Veenstra , een naam die klinkt als een klok in de internationale duiven wereld. Wie kent ze niet… de toppers Dolce Vita, Rolex, Mr. Blue, Golden Blue, Chanel NO.5, Sissy, Da Vinci, Special Blue, etc..  

In de veiling die vanaf 2 januari 2018 tot en met 14 januari 2018 op PIPA is te volgen is, zitten van al deze duiven een zeer groot aantal broers/zussen, kinderen/kleinkinderen in veiling. Daarnaast is Pieter altijd op zoek naar het allerbeste wat er in het Nederlandse en Belgische luchtruim rondvliegt en zit de veiling dus ook vol duiven van de crème de la crème van de Europese duivensport, denk hierbij aan duiven rechtstreeks van de volgende grootmeesters in de hedendaagse duivensport Bart Geerinckx, Jos Joosen, Leo Heremans, Rudi De Saer, Hardy Kruger, Bart Van Oeckel, Gerard Koopman, etc.etc.

Daarnaast nog een groot aantal Nationale Asduiven, NPO-winaars en uiteraard wonderfee Miss Overegge die duivenminnend Nederland en België een lange tijd in haar greep hield door haar imposante prestaties.

Kortom een veiling met enkel toppers en zonder meer één van de hoogtepunten van het winterseizoen!! Dus wilt u binnenkort ook op de imposante lijst met referenties prijken, zet deze veiling met stip in uw age​nda. 

Start veiling: dinsdag 2 januari 2018
Einde veiling: zondag 14 januari 2018
 
 
 

Loading ...

Loading ...


Loading...