Erik Limbourg is Algemeen Kampioen van België 2017

De KBDB heeft het laatste luik van de nationale kampioenschappen gepubliceerd. Deze van het Algemeen Kampioenschap en de nationale kampioenschappen kleine halve fond, snelheid en jeugd. Erik Limbourg uit Brussegem is de nieuwe Algemene Kampioen van België 2017.

De uitslagen van de nationale kampioenschappen op grote fond, fond en grote halve fond werden reeds eerder door de KBDB kenbaar gemaakt. Voor deze resultaten dienden de liefhebbers geen uitslagen meer in te sturen. Ze werden automatisch berekend via WPROL. U kan ze hier nogmaals bekijken.

Voor de resterende kampioenschappen kleine halve fond, snelheid en jeugd, en het Algemeen kampioenschap dienden de liefhebbers wel nog hun formulieren en uitslagen richting Halle te sturen. Na controle door de KBDB-diensten werden de voorlopige eindstanden nu gepubliceerd. Alle klachten dienen voor 24 oktober gericht te worden aan de KBDB te Halle, op het adres Gaasbeeksesteenweg 52-54,  1500 Halle.

Bekijk hier de eindstanden van de nationale kampioenschappen kleine halve fond - snelheid - jeugd, en het Algemeen Kampioenschap KBDB


Team Erik Limbourg: Algemeen Kampioen van België KBDB 2017

Loading ...

Loading ...


Loading...