Search

Bestel nu de catalogus van Erik Limbourg

Erik Limbourg is een man die graag met een schone lei herbegint. Dik vijf jaar na zijn publieke recordverkoop hoopt Erik nogmaals de duivenwereld met verstomming te slaan. Van 27 april tot en met 10 mei 2015 doet hij namelijk al zijn duiven van 2013 of ouder van de hand. U kan nu al de catalogus downloaden of bestellen om al dat schoons te doorbladeren.

Eindeloze erelijst

Waarom alles bij het oude laten als je na een nieuwe start nog succesvoller kan zijn? Dat is wat Erik Limbourg moet denken. Voor 2009 beschikte Erik al over een mooi palmares met o.a. de 1e Nationale Asduif Fond KBDB 2005, maar nadat hij in december 2009 zijn hele hebben en houden publiekelijk verkocht voor 1,25 miljoen euro behaalde hij het ene hoogtepunt na het andere. Drie nationale zeges, achttien andere (inter)nationale top 10-plaatsen, vier nationale asduiven en vier top 10-klasseringen in de nationale kampioenschappen in de laatste vijf jaar. Erik Limbourg heeft een palmares op u tegen te zeggen. De kers op zijn rijkelijk gevulde taart? Die volgde enkele maanden geleden met de bekroning als 1e Algemeen Nationaal Kampioen van België in 2014. Een ideaal moment om met een schone lei te beginnen en nog sterker dan ooit terug te keren.

Blader door je papieren of digitale catalogus

Wilt u ook meesurfen op de golf van succes die Erik Limbourg heet? Stem dan vanaf 27 april tot en met 10 mei 2015 af op PIPA wanneer Erik al zijn vliegers en kwekers van 2013 en ouder onder de veilinghamer brengt. Wat voor strafs hij allemaal in de aanbieding heeft, ziet u hier in onze Engelstalige catalogus. Heeft u hem liever thuis in de bus? Bestel hem dan hier! Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten: 5 euro, inclusief verzending. U kan betalen per overschrijving en ontvangt de bankgegevens na het versturen van uw bestelling. Veel kijk- en leesplezier!

Geïnteresseerden kunnen de duiven bekijken, mits afspraak met Erik via +32 (0)2 460 29 53 of +32 (0) 479 58 33 31.

Comments

前些年 林伯格的鸽子见了很多 还可以

Dear Erik,
Great pigeons family and super opportunity for fanciers to get reinforcement, wish you all the best.
Ali

Bonne Vente WONDERBOY
Salutations,
Didier.

mooie cataloog pipa proficiat

Inderdaad een heel mooie cataloog ,
Eric is een monument in onze Belgische duivensport.
Ik wens hem een heel mooie verkoop toe.
Toch is er iets wat mij wat stoort en dat is waarom hij op de snelheid, hafo en zware hafo steeds kleinere maatschappijen met beperkte deelnemers opzoekt waar hij dan met een grote massa duiven het resultaat bepaald. Als je duiven hebt zoals jij Eric, ga dan toch de betere duivenliefhebbers bekampen en laat de gewoon mannen onder elkaar hun wekelijks plezierke hebben.

FANTASTIC BREEDER AND RACER
AND AN EXTREMLY KIND AND GOOD PERSON
WE ARE PROUD OF OUR FRIENDSHIP
gosha

mr of mvrw stephen 123
ik vind het van een bedroevend niveau dat u zich op dergelijke wijze uitlaat over een kampioen van Belgie en geen kampioen van 1954 maar wel eentje van 2014..denkt U werkelijk dat men dergelijk palmares kan bij elkaar spelen rond de kerktoren??
Mag ik U ook vriendelijk attent maken op het feit dat deze meneer, bijgenaamd de professor, ook nog 9 (negen) nationale en internationale overwinningen heeft behaald zonder zijn immens aantal provinciale overwinningen te tellen??
Het is een feit dat iedereen zijn duiven moet opleren via snelheid en dat iedereen daar dan ook de meest voordeligste inkorvingsplaats voor kiest maar U bent dan waarschijnlijk de enige uitzondering op die regel en dat siert U.
Als U zegt dat hij op de kleine en grote snelheid in kleine lokalen gaat spelen is dat juist...maar zijn er nog grote lokalen met grote deelnames waar hij wel mag meedoen????????
Misschien kunt U Eric wegwijs maken in die complexe materie..
Hoe je het ook draait of keert , hij is de grootste en beste duivenmelker van het land en de beste ambassadeur van de Belgische duivensport. Ik weet dat hij door zijn deelname in onze lokalen de kwaliteit van onze duiven de hoogte injaagt en daarom zeg ik LEVE ERIC LIMBOURG!!

André (De Ket").
Het siert U dat U UW beste vriend Eric verdedigt. Natuurlijk is Eric een der allergrootste van het land.
Maar U vergeet te vermelden dat hij wel een "UITZONDERLIJKE" toelating kreeg om in een lokaal te spelen waar hij buiten de omtrek valt. Akkoord slechts 21 meter maar dit zou dan voor alle liefhebbers hetzelfde moeten zijn.... en dat is helaas niet zo. Wegens verhuis van het lokaal mocht hij het jaar uitspelen maar speelt er nog. Nu heb je hetzelfde voor .... geweerd uit een omtrek en je kan er ook niet mee lachen.
Martin.

beste NAMAR, ik weet niet wie je bent en het doet er eigenlijk niet toe, maar ik heb in tegenstelling met wat je denkt geen probleem met omtrekken voor zover dat het spelletje correct wordt gespeeld en vermits dit hier niet aan de orde is gaan we het daar hier ook geen discussie over starten voor zover dat nog nodig is want er is al genoeg over gezeverd.
Die uitzonderlijke toelating waar U van schrijft laat ik op rekening van de nationale voorzitter die er toch zijn handtekening onder gezet heeft en niet enkel onder deze...wat me het meest opvalt is dat men steeds meer leedvermaak schijnt te hebben met de miserie van een ander en dat vind ik zeer zielig..ik hoop stellig en ik meen het , dat je nooit bij de beoefening van je hobby met dergelijke walgelijke praktijken wordt geconfronteerd, waar het enkel te doen is om het eventuele succes van een melker te fnuiken.
Ik speel nog altijd met duiven en ga dat blijven doen en als de duivenwereld wil zien dat het goed is ok, zo niet so be it. Jou wens ik in alle geval veel succes toe .

Groot gelijk Andre ...
Gedurende 50 jaar heb ik ook gehoopt op een eerlijke(er) duivensport maar heb het nu ook opgegeven. Het wordt alleen maar erger.

Zou men niet beter de jaloezie afschaffen ??? Alleen de waarheid vertellen en de gissingen voor zichzelf houden !!! Onze sport zou er veel mooier uit zien .!!!! MVG Theo

Erik is een topper van formaat, gedreven tot en met, altijd op zoek naar de allerbeste duiven!

Hierbij wens ik Erik een super verkoop toe, het is hem gegund!!

Het spijt mij ten zeerste dat je het zo op zo'n manier opneemt heer de ket, het was zeker niet mijn bedoeling Eric in een slecht daglicht te plaatsen. Wat u schrijft is allemaal waar : hij is een monument in de duivensport en zijn prestaties zijn niet na te doen. Ik wou maar eens een reactie losweken en begrijpen waarom een grote kampioen dat doet want laat ons eerlijk zijn, met zijn kwaliteit aan duiven mag je tegen de wind gaan spelen dan nog rolt hij de de uitslag op.

It's a very good pigeons, I wish you good luck

Zou men niet beter de jaloezie afschaffen ??? Alleen de waarheid vertellen en de gissingen voor zichzelf houden !!! Onze sport zou er veel mooier uit zien .!!!! MVG Theo

da vind ik nu heel mooi gezegd ze theo . en als ge da geloofd bent je idi.......
pak ze hé theo , en altijd de waarheid hé

Ja Paul , wil je hier op dit forum zeggen waar ik " NIET DE WAARHEID " heb gezegd of geschreven ! DOEN hé . Groeten Theo , want anders gaan sommigen andere gedachten hebben .

tambeurpaul , ik wacht nog steeds op een antwoord !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!