Search

Bas Verkerk raadt ringnummers in Nederlands televisieprogramma 'Wedden Dat Ik Het Kan!'

Komend weekend is Bas Verkerk één van de kandidaten in het programma 'Wedden Dat Ik Het Kan!' op de Nederlandse televisiezender SBS 6. Als opdracht moet hij de ringnummers van enkele van zijn duiven weten te raden.

In de studio staan 60 duiven opgesteld waarvan de ringen afgeplakt zijn. Het publiek mag hieruit 5 duiven kiezen. Van die 5 duiven moet Bas Verkerk de bijbehorende ringnummers kunnen opnoemen.

Wil je weten of Bas Verkerk in zijn opdracht slaagt? Kijk dan op zaterdagavond rond 22 uur naar Wedden Dat Ik Het Kan! op SBS 6!

Meer info over het programma kan je vinden op de website van SBS 6. Daar zal de aflevering met Bas Verkerk ook te zien zijn na dit weekend.

Comments

kan ik je zonder problemen zeggen van mijn duiven

Geloof maar dat Bas grandioos slaagt!!!

Dat moet zeker een eitje zijn, als je dagelijks bezig bent met je duiven!
Maar vooralsnog succes!

Dat kon ik al van toen ik 8 jaar was.

Ik ga het zeggen Walter Wink

.... nen bruudruuster

Ik denk dat bassie niet alleen gaat voor de tosti-ijzer of nen bruudruuster, maar ook het peper en zoutstelletje, want als we met elkaar ook een keer iets willen winnen, dan mogen we hopen dat ONZE BAS op een keer zelf een nestje zal gaan bouwen! Hahaha Dan is het de eerste 2-3 jaar gedaan met de amazing topprestaties. Tot dat hij is uitgekeken op zijn duivinnetje en dan slaat hij 3x zo hard terug en zullen de uitgestelde overwinningen snel weer worden bijgeschreven. Kortom, bas is met gemak en voorsprong het beste wat de NL-duivensport heeft voortgebracht.

rob van hove.

Dat kan het kleinste kind maar als onze Bassie geblinddoekt wordt en ik veronderstel dat dit gebeurd dan is alleen het gevoel dat nog van tel is ge moet het maar eens proberen het is niet gemakkelijk Ik ben benieuwd naar het resultaat. mvg

Bas, Veel succes.. Het gaat er niet om of wij liefhebbers het kunnen.. Jij doet het! En op de nationale zender vind ik het goed voor de duivensport.. Succes!!

Jim

Veel succes Bas!!

jaja, zoals verwacht heeft Bas 5 op 5 gescoord. Even lekker 1000 euro verdiend en de duivensport weer gepromoot. Goed bezig, Bas! Wink

heb iedereen dit gezien wat Bas kan,
Wat was dit moelijk zeg !!!!!
Ik ga me ook op geven en raad ik de kleur van mijn duiven en de hand van het
ringnummer kijken of ik dat ook kan Very Happy

Ik bezit maar 42 duiven maar zou ze ook alle 42 eruit halen met jaartal+ringnummer!en zouden ze het ringnummer zeggen?zou ik ook kunnen vertellen welke kleur!en soort!makkelijk zat op kleur?Ik bezit 42 blauwen duiven!al zouden ze tussen 10.000 duiven zitten?haal ik ze eruit mijn eigen duiven!en ik vertel je ook nog uit welke beide ouders ze zijn!!!!

Ik heb het filmpje gezien en Bas is echt wel goed!
5 op 5 en 1.000 euro.
Ne verdiende proficiat.

En zoals ik hier kan lezen denken velen dat ze het ook kunnen.
Wel ik geef eerlijk toe... ik kan dat niet!
Mijn weduwnaars of nestduiven, bij deze zal ik dat wel kunnen. Maar mijn weduwduivinnen?... denk niet dat me dat gaat lukken Very Happy

Maarja... het forum hier staat vol met straffe gasten die zichzelf geweldig vinden Wink

Je hoeft je zelf niet geweldig te vinden, maar als je een echte melker bent kan je je duiven toch wel
bij ringnummer????
Ik heb 80 oude duiven als je er 1 aanwijst kan ik je zo het ringnummer op noemen en nog wel veel meer ook

Ik weet nog dat bij Jos Brinks wedden dat er ooit een begische liefhebber was die de ringnummers van de zijn duiven kon geven terwijl hij geblindoekt was.