Search

2011波尔多 ~ Bordeaux Télévie 2011 - Internationaal

Bordeaux ingericht door "Les amis de Bordeaux" ten voordele van télévie, tegenhanger van "Kom op tegen kanker" in franstalig België wenst uit te wijken naar Cancon, meer centraal in frankrijk.

Dit zou de eis zijn van ZLU (Nederland) om ook Oost- en West-Vlaanderen  toe te laten. We krijgen er dus een nieuwe internationaal bij.


Comments

Prima !! Eindelijk een "echte" Internationale vlucht....Mag van mij ook Bordeaux blijven Wink

Goeie onderhandelaars die oostvlamingen...

Eerst goedkeuring van de KBDB afwachten. Wel goeie zaak.

Als DE ZLU /Televie, toch will gaan marchanderen en eisen Gaan we de vlucht van Marseille dan ook iets centraler lossen? , bijv Toulouse of Carcasonne of Lourdes(dan geen extreem voordeel oostkant (Limburg),dan hebben de liefhebbers in het westen van Belgie en Nederland ook gelijke kansen Shocked , zoals dat ze nu gelijke kansen vanuit Cancon(Bergerac) ipv Bordeaux willen geven, en volgend jaar zeker het Saarland en Noord Frankrijk erbij(spelen dan nog geen 600km ,trouwens korste afstand Belgie ook niet ) ?Dan krijgen we de 1e internationale (kleine(halve) FOND )vlucht)! Kan men beter wat verder losplaats zoeken als men een echte internationale vlucht wil gaan inrichten ,Biaritz of Irun is mischien dan een betere optie .Als men er een echte internationaal ervan wil maken(zie afstanden alhier bij vluchtseizoen 2004) en kan men gelijk de handvol duiven van St Sebastian van Franco Belge meenemen )of anders laat het zoals het nu is ,Euroregio met West en Oost Vlaanderen erbij

Men richt in wat men wil, je moet er niet op spelen hé. Ik ga resoluut voor de vluchten uit de Rhone vallei . Ik heb er de laatste 3 jaar goede resultaten mee op Barcelona. Sinds ik Brive heb laten vallen en kies voor Montelimar (en het waren er zware) blijken mijn duiven de juiste voorbereiding te hebben. 3de asduif nat over de laatste 3 jaar en 9de int. Ik ga zelfs dit jaar men duiven opleren uit de oostelijke richting in plaats van Dourdan, vierzon of bourges...Ik laat alle nationale vluchten uit het midden of westen van frankrijk vallen..