Search

Information about pigeon fancier Van Hoecke Luc

Report

(21/06/2013) Provinciale uitblinkers uit Oost- en West-Vlaanderen tijdens het weekend van 14-15 juni

De duivenmolen draait momenteel op volle toeren. Het weer kwakkelt gewoon verder, maar laat voorlopig gelukkig af en toe ergens een gaatje om tussendoor perfect duivenspel mogelijk te maken.

Report

(06/04/2012) De allroundkolonie van Luc Van Hoecke (Oedelem, BE) vliegt zich al meerdere seizoenen op rij in de picture!

De gemeente Oedelem maakt deel uit van Groot-Beernem. Onze gastheer Luc Van Hoecke heeft aldaar in het mooie decor van moeder natuur een fraaie villa met bijbehorende duivenhokken neergepoot. In de voetsporen van zijn vader Gabriël, die een groot vitesse- en kleine-halvefondkampioen was, speelde Luc aanvankelijk op diezelfde discipline met succes.

Race Report

(22/03/2011) Fondclub Steenbrugge huldigde zijn kampioenen

Het DB-center van Hubert Debaene te Beernem was voor het laatst dit jaar het trefpunt voor de jaarlijkse huldiging van de kampioenen van Fond Club Steenbrugge. Nieuwe bazen zijn nieuwe wetten en men heeft beslist om er geen dergelijke feesten meer te laten doorgaan. Niettemin hadden de afwezigen weerom eens ongelijk.

Report

(15/02/2011) Luc Van Hoecke - Oedelem (BE) 9 times 1° general champion in long distance club Steenbrugge in 11 years!

To be able to be flagged as 1° general champion 9 times in 11 years in a long distance club so as that in Steenbrugge, who have to perform strongly.