Search

Information about pigeon fancier De Rijst Pierre

News

(03/02/2012) Op 10 februari valt de beslissing rond de strijd om de troon bij de KBDB!

Volgende week vrijdag 10 februari om 19u30 uur doet het nieuwe ‘nationale bestuur’ zijn intrede, met als belangrijkste punt op de agenda uiteraard de verkiezing van de nieuwe ‘nationale voorzitter’ en de ‘nationale raad van beheer en bestuur’.

News

(07/06/2011) Protest transport Châteauroux: Gelijke kansen voor iedereen? UPDATE-reactie Jan Lathouwers

Er was de laatste dagen heel wat commotie omtrent het vervoer van duiven door de KBDB zelf ingerichte vlucht vanuit Chateauroux. Het vervoer werd in handen gegeven van de OVV die na aanbesteding de laagste prijs op tafel wist te leggen in Halle. Nu blijkt dat de OVV slechts over 2 cabine-expressen beschikt om +/-45.000 duiven te vervoeren.

News

(17/06/2009) Onze begeleiders "Volharden in de boosheid " - Open brief van de KBDB

Verstuurd aan BAUWENS OGIERS LATHOUWERS MARTENS WYBO. De K.B.D.B. voerde op dinsdag 16/06/09 werken uit die de toegang tot voornoemde lossingsplaats uitsluitend mogelijk maakt voor Belgische konvooien.

News

(16/06/2009) Persmededeling Provinciaal bestuur provincie Oost-Vlaanderen i.v.m. lossingen van 14 juni 2009

Terwijl de weersvoorspellingen voor zondag laatstleden eerder positief waren liep het duidelijk verkeerd af. Duizenden duiven kwamen in de regen terecht waardoor de verliezen, vooral bij de jonge duiven, ernorm zijn... Kon dit vermeden worden?