Koninklijke duivenmaatschappij "Land van Aalst"

  • 46 followers

weekend 13 en 14 juli

Liefhebbers,

  • DINSDAGAVOND OPLERING QUIEVRAIN en ook WOENSDAGAVOND binnenbrengen tussen 19u en 20u30.

 

  • WOENSDAGAVOND tussen 19 en 21u inkorving NATIONALE FONDVLUCHT uit AURILLAC voor oude en jaarlingen, lossing voorzien zaterdag.  ALLE duiven aanmelden & de 2 eerste controleren in een controletoestel. TELEFONISCH AANMELDEN ALLE DUIVEN op volgende wijze: 1. Eerst uw naam 2. Dan de 3 laatste cijfers van de pootring van de gekomen duif 3. Dan juiste uur van aankomst uur/minuut/seconde. 4. Tenslotte de 4 cijfers van de gummiring.

In deze volgorde zal het aanmelden een stuk vlotter gaan. Ook in die volgorde moeten de telefonisten hun scherm bedienen. Dank voor de medewerking !

We willen diegenen danken die het voorbije weekend de aanmeldingen perfect uitvoerden!

 

  • DONDERDAGAVOND tussen 19 en 21u inkorving PROVINCIALE vlucht uit ARGENTON lossing voorzien zaterdag.  

TELEFONISCH AANMELDEN : 1. Eerst uw naam 2. Dan de 3 laatste cijfers van de pootring van de gekomen duif 3. Dan juiste uur van aankomst uur/minuut/seconde. In deze volgorde zal het aanmelden een stuk vlotter gaan. Ook in die volgorde moeten de telefonisten hun scherm bedienen. Dank voor de medewerking !

 

  • VRIJDAG > UITZONDERLIJK tussen 16u30 en 18u15 uur inkorving HALVE FOND : CHEVRAINVILLIERS lossing voorzien zaterdag. Respecteer de uren, de vergezeller kan niet wachten, gezien het uitzonderlijke ophaalprogramma vrijdag (ook Noyon en Quivrainlokalen dienen opgehaald te worden)
  • EVENEENS VRIJDAGAVOND, na de halve fond, tussen 18u30 en 20 uur inkorving NOYON voor oude / jaarse / jonge lossing voorzien zaterdag.   Deze wijzigingen zijn het gevolg van de Franse Nationale Feestdag aanstaande zondag 14 juli, alle transport is dan verboden en er mogen geen duiven worden gelost in Frankrijk.

 

Indien er nog wijzigingen zijn stuur ik door per mail, zodra ze in ons bezit zijn.

Wil aub ook de liefhebbers verwittigen waarvan je weet dat ze niet met email of computer bezig zijn. Ook zij hebben recht op deze info.

Hieronder ter informatie nog 2 belangrijke persmededelingen ons toegezonden van de KBDB

Sportieve groeten,

Herman

LAND VAN AALST