Provinciale dag Vlaams Brabant

Voor het eerst organiseerde de nieuwe ploeg van het provinciaal comité Vlaams Brabant zijn provinciale dag. We herinneren ons de verrasende uitslag van de verkiezingen die een volledig nieuwe ploeg opleverde. Van die nieuwe ploeg stellen we vast dat slechts een drietal verkozenen daadwerkelijk de handen uit de mouwen staken om van deze dag een succes te maken. We zagen Mr Van Bockstaele, Mr Dardenne en de Heer Bogaerts. 
Mr Wees die tijdens de verkiezingen van 2007 het hoogst aantal stemmen behaalde met een monsterscore van 1050 voorkeurstemmen was verontschuldigd om familiale redenen. 
De Heers Bex bleek afwezig. 
Voor de eerste maal ging de provinciale dag door in het restaurant van de voetbalclub "Oud Heverlee-Leuven" in de Kardinaal Mercierlaan te Heverlee. De reacties over het feest waren zeer positief, een ideale lokatie, gesplitst in twee delen, een deel voor de deelnemers aan het diner en een gedeelte waar men een duivenpraatje kon maken met de nodige consomatie ...
De maaltijd werd verzorgd door "Salon George" uit Leuven. Waarborg voor kwalitetit.
Klein negatief punt, door het later komen van de oproeper voor de verkoop van de bons werd het programma wat dooreen gehaald waardoor enkele liefhebbers en fotografen te laat waren waardoor enkele belangrijke ogenblikken verloren gingen.